Breaking News

Qsuite: Διπλό κρεβάτι για πρώτη φορά σε πτήσεις της Qatar Airways (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρώτο διπλό κρεβάτι σε αεροπλάνο χρησιμοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες και επίσημα, σε επαγγελματική πτήση της Qatar Airways.

Το Qsuite επιτρέπει στους επιβάτες να "ξεδιπλώνουν" τις δύο θέσεις και να τις μετατρέπουν σε κρεβάτι, ενώ είναι εξοπλισμένο με δύο οθόνες ψυχαγωγίας και έχει και πλαϊνά διαχωριστικά πλαίσια, που το κάνουν να μοιάζει με υπνοδωμάτιο.

Αυτή η νέα πρωτοβουλία σηματοδοτεί παγκόσμια πρώτη στις επιχειρηματικές πτήσεις και το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει "απάντηση" και από τις ανταγωνίστριες εταιρίες.


Επιπλέον, έως και τέσσερις επιβάτες που ταξιδεύουν μαζί μπορούν, επίσης, να μετατρέψουν τις θέσεις τους σε ιδιωτικό χώρο, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να δειπνήσουν ή να εργάζονται ως ομάδα.


Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της εταιρείας, Jonathan Harding, περιέγραψε τις καμπίνες Qsuite ως ένα προϊόν πρώτης κατηγορίας στις επιχειρηματικές πτήσεις.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το Qsuite ξεκίνησε να χρησιμοποιείται σε πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο Heathrow, στο Λονδίνο και θα ενσωματωθεί σύντομα σε πτήσεις στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη.