Breaking News

Ανατρεπτικό συμβούλιο στο «Survival Secret»: Δύο αποχωρήσεις και δύο υποψήφιοι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν κατάφεραν να νικήσουν στο αγώνισμα για την ασυλία οι "Αγωνιστές" με αποτέλεσμα να βρεθούν στη δύσκολη θέση να υποδείξουν προτεινόμενους προς αποχώρηση, στο επεισόδιο της Πέμπτης. Στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία νίκησε η Στέλλα Θεοχαρίδη που επέλεξε να δώσει τη δεύτερη ατομική ασυλία στη συμπαίκτριά της Αποστολία Λυβιάκη.

Το συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon επιφύλασσε εκπλήξεις, καθώς ο Κώστας Σόμμερ ενημέρωσε τους παίκτες ότι ο Στάθης Λίτσας αποχώρησε για ιατρικούς λόγους, ενώ τους ανακοίνωσε ότι θα γίνει ψηφοφορία για άμεση αποχώρηση, όπως είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα με τον Άρη Μπαλαμπάνη.

Στην ψηφοφορία τις περισσότερες ψήφους πήρε, όπως ήταν επόμενο, ο Θάνος Ουζουνπλούμης, καθώς υπήρχε, εδώ και μέρες, ένταση με τους συμπαίκτες του και αποχώρησε από το Survival Secret.

Στη δεύτερη ψηφοφορία, αναδείχτηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση η Ελπίδα Διαμαντοπούλου και η Μαρία Παπαδοπούλου, με το τηλεοπτικό κοινό να καλείται πλέον να αποφασίσει ποια από τις δύο θα κρατήσει στο παιχνίδι.