Breaking News

Nomads (5/10/2017): Ο τραυματισμένος Αλεξάνδρου νίκησε το Ζαμπίδη - Κατέρρευσε ο Μαυρίδης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Πέμπτης, στο αγώνισμα συμμετείχαν μόνο οι αρχηγοί των τριών ομάδων, ο Μιχάλης Ζαμπίδης από την ομάδα Ωκεανός, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από τη Φωτιά και ο Λευτέρης Παρασκευάς από τη Ζούγκλα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε την έκπληξη καθώς, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε τραυματισμένος, κατάφερε να νικήσει το Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος μάλιστα ήρθε τρίτος.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου πατήστε ΕΔΩ

Στο βίντεο η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Στο μεταξύ ο Γιώργος Μαυρίδης ξέσπασε μπροστά στην κάμερα. Ο tattoo artist και παρουσιαστής δήλωσε ότι νιώθει μόνος του, ενώ χαρακτηριστικό της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται είναι ότι είπε πως θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί για να μην απομονωθεί από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

«Είμαι σε απόγνωση ρε μ....α. Όταν μιλάω, δεν μιλάω καλά... όταν δεν μιλάω, δεν μιλάω καλά. Τι να κάνω ρε μ....α; Έχω τρελαθεί...» είπε κάποια στιγμή, όπως είχαμε δει και στο trailer.

Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμά του μπροστά στην κάμερα.



Για την ψηφοφορία, στην οποία ο Γιώργος Μαυρίδης ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε:

«Ο Γιώργος στο σπίτι μας έδωσε μια εξήγηση. Οι μισοί την είχαμε καταλάβει από την παραλία, οι άλλοι μισοί δεν την είχαν καταλάβει. Το σκέφτηκε πολύ σωστά, ήταν πολύ σωστό αυτό που έπραξε και έδωσε μια έξτρα βοήθεια στους άλλους που ενδεχομένως μπορεί να μην είχαν κάποιον στο μυαλό τους να ψηφίσουν, οπότε για εμάς ήταν ένα βοήθημα όλο αυτό. Η εξήγηση ήταν ότι ο Γιώργος αισθάνεται πιο αρτιμελής από όλους, πιο μάχιμος και θα μπορούσε να δώσει μια μάχη ανάμεσα στα δύο παιδιά που ήδη γνώριζε ότι έχουν προταθεί από την άλλη ομάδα».