Breaking News

Κώστας Μπακογιάννης: «Θα λύσω το δημογραφικό πρόβλημα μόνος μου...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Ιούλιο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά, ενώ ετοιμάζονται πλέον να καλωσορίσουν στη ζωή τον καρπό του έpωτά τους. Ο Κώστας Μπακογιάννης, που έχει ήδη τρία παιδιά, μίλησε πρώτη φορά για το τέταρτο παιδί που περιμένει με τη σύζυγό του.

«Μπορώ να λύσω το δημογραφικό πρόβλημα μόνος μου, αυτό είναι το τέταρτο. Δεν ξέρω κανέναν εργαζόμενο μπαμπά, όπως δεν ξέρω και καμία εργαζόμενη μαμά, που να μην έχουν τύψεις. Τύψεις έχουμε ένα βουνό, γιατί προφανώς πάντα θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σου. Προσπαθείς να είσαι ο μπαμπάς που θέλεις να είσαι, προσπαθείς να είσαι η μαμά που θέλεις να είσαι και στο τέλος της ημέρας, βέβαια, νομίζω το πιο σημαντικό είναι η αγάπη. Μην εύχεστε σε μένα "Καλή λευτεριά"... είναι άδικο να τα λέτε αυτά στους άντρες» είπε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε σε βιβλιοπωλείο της Αθήνας.

Επίσης, αναφέρθηκε στη δολοφονία του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη, 28 χρόνια πριν, ενώ μίλησε και για το θάνατο του παππού του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή "Αποκαλυπτικά".