Breaking News

Σπύρος Μπιμπίλας για Βασίλη Τσιάρτα: «Του εύχομαι να γεννήσει εpμαφpόδιτα παιδιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρόσφατες αναρτήσεις του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα στο Facebook, με αφορμή τη διάταξη αλλαγής φύλου από τα 15 έτη, σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον «ΑΡΤ 90,6 FM» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό.

«Εγώ του εύχομαι να γεννήσει εpμαφρόδιτα παιδιά, oμoφυλόφιλα παιδιά, να δούμε τότε τι θα κάνει, θα τα σκοτώσει; Θα τους επιβάλει να ζήσουν δυστυχισμένη ζωή, τι θα κάνει;» είπε και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: 

«Ίσως δεν έχει καταλάβει και ο ίδιος τι είναι το νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο είναι για τους εpμαφρόδιτoυs ανθρώπους, δεν είναι για τους gay ανθρώπους. Δεν είναι για οποιονδήποτε τρελάθηκε ξαφνικά και θέλει να πάει να αλλάξει φύλο. Είναι για τους ανθρώπους που γεννιούνται από την ίδια τη φύση με κάποιο πρόβλημα.

Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν τον ήξερα, γιατί δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, τώρα τον έμαθα. Αν ήθελε να γίνει γνωστός μέσω αυτών των εμπρηστικών του δηλώσεων, το κατάφερε, γιατί ακόμη κι εμείς που δεν τον ξέραμε τον μάθαμε. Και ποιος του είπε του κ. Τσιάρτα ότι αυτός είναι φυσιολογικός;».