Breaking News

Nomads (6/10/2017): Λιποθυμία στο αγώνισμα - Αποχώρησε η Εύη Ιωαννίδου - Το κοινό «έσωσε» το Μαυρίδη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον Ant1 το βράδυ της Παρασκευής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε τον παίκτη που πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και παραμένει στο Nomads.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα Φωτιά και οι Φώτης Φιλιππόπουλος - Εύη Ιωαννίδου από την ομάδα της Ζούγκλας.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου πατήστε ΕΔΩ

Τελικά το τηλεοπτικό επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι το Γιώργο Μαυρίδη.


Στη συνέχεια αγωνίστηκαν ο Φώτης Φιλιππόπουλος και η Εύη Ιωαννίδου. Τα αγωνίσματα του ριάλιτι επιβίωσης του Ant1 είναι πολύ σκληρά, κάτι που φάνηκε από το πρώτο επεισόδιο. Η Εύη Ιωαννίδου δεν άντεξε και κατέρρευσε, με τους γιατρούς της παραγωγής να σπεύδουν δίπλα της.

Όταν συνήλθε η γιατρός αποφάσισε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ωστόσο η παίκτρια δεν ήθελε να τα παρατήσει και τελικά συνέχισε, αφού νωρίτερα έδωσε τη συγκατάθεσή της και η γιατρός.


Η Εύη Ιωαννίδου όχι μόνο επανήλθε, αλλά ισοφάρισε τον Φώτη Φιλιππόπουλο σε 1-1. Όμως, στο τρίτο αγώνισμα ο Φιλιππόπουλος νίκησε με αποτέλεσμα η Εύη Ιωαννίδου να αποχωρήσει από το Palawan των Φιλιππίνων.