Breaking News

Nomads (Επ. 27/10/2017): Πρόταση γάμου και διπλή αποχώρηση - Οι νέοι αρχηγοί (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν συνεχίζει στο Nomads ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ωστόσο δεν πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση, όπως είχε διαρρεύσει κατά τη διάρκεια της Παρασκευής.

Η γιατρός της παραγωγής δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, που επιδεινώθηκε στα δύο τελευταία αγωνίσματα.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 20 της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου πατήστε ΕΔΩ

Ο παίκτης του Ωκεανού δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη. Δείτε την ανακοίνωση από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και όσα ειπώθηκαν.



Αργότερα η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που μονομάχησε για την παραμονή της στο Παλαουάν, δέχτηκε μία ευχάριστη έκπληξη από τον αγαπημένο της, ο οποίος μέσα από ένα ρομαντικό γράμμα της έκανε πρόταση γάμου.

Ο σύντροφός της είναι ο 26χρονος Άγγελος Βλαχόπουλος, επαγγελματίας διεθνής πολίστας, όπως είχε ειπωθεί το πρωί της Παρασκευής στο Πρωινό.



Όσον αφορά το αγώνισμα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη αντιμετώπισε την Όλγα Πηλιάκη, η οποία στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους σε σχέση με τους άλλους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η Όλγα Πηλιάκη κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 κι έτσι η νεαρή Ολυμπιονίκης αποχώρησε από το Nomads.



Πριν αποχωρήσει η Ευαγγελία Πλατανιώτη όρισε ως αρχηγό στην ομάδα του Ωκεανού την Όλγα Πηλιάκη και στην ομάδα της Φωτιάς τη Νατάσα Καλογρίδη.