Breaking News

Άλιμος: Καταγγελίες γονέων για δασκάλα που έβαλε μαθητές να χτυπήσουν συμμαθητή τους (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με καταγγελία των γονιών, δασκάλα μουσικής, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου, φέρεται ότι προέτρεψε τους μαθητές της 4ης τάξης να χτυπήσουν τον 9χρονο συμμαθητή τους την ώρα του μαθήματος. 

Όπως αναφέρθηκε στο χθεσινοβραδινό δελτίο του Ant1, το παιδάκι προσποιήθηκε ότι οδηγούσε αυτοκινητάκι την ώρα του μαθήματος. Η δασκάλα διέκοψε το μάθημα και προέτρεψε τα παιδιά να χτυπήσουν το συμμαθητή τους για να σταματήσει. Κάποια παιδιά δίστασαν, ωστόσο άλλα το έκαναν. Μετά το περιστατικό οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν στο διευθυντή, που κάλεσε τη δασκάλα. Η ίδια δεν αρνήθηκε ότι συνέβη και απέδωσε τη στιγμή στο... θυμό της.

Η διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας διέταξε πρωκαταρκτική εξέταση, ενώ στο σχολείο οι γονείς συγκεντρώνουν υπογραφές για να απομακρυνθεί η δασκάλα, καθώς λένε ότι δεν είναι το μοναδικό περιστατικό.

Σήμερα μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Δήμαρχος Αλίμου, Α. Κονδύλης, ο οποίος είπε ότι διανύεται η δεύτερη εβδομάδα, από τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση και δέσμευση από υπεύθυνο του υπουργείου Παιδείας.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι από την πλευρά του κάνει ενέργειες, ωστόσο τόνισε ότι δεν έχει την εξουσία για να παρέμβει και να δοθεί λύση.

Δείτε τα βίντεο.