Breaking News

Σκαρμούτσος για αποχώρηση από «Master Chef»: «Αυτό που με στεναχώρησε πολύ...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές της εβδομάδας η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει στο "Happy Day" το παρασκήνιο της αποχώρησης του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το Star και το "Master Chef".

Ο γνωστός σεφ μίλησε μπροστά στην κάμερα της ίδιας εκπομπής και αναφέρθηκε στο "διαζύγιό" του με το κανάλι και σε όσα συνέβησαν, που οδήγησαν σε αυτή την κατάληξη, ενώ αρνήθηκε ότι υπήρξε έντονος καβγάς ανάμεσα στις δύο πλευρές.  Μεταξύ άλλων, είπε:

«Υπήρξε διαφωνία προφανώς... Ήθελαν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο. Εγώ θεώρησα ότι δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτό το δρόμο και χωρίσαμε. Μου ανακοινώθηκε μέσω τηλεφώνου, όπως γίνεται συνήθως. Δεν υπήρξε καυγάς. Το θέμα δεν ήταν οικονομικό.

Είναι μια μπερδεμένη ιστορία... εγώ ζητούσα μια συνάντηση τουλάχιστον πριν 1,5 με 2 μήνες για να δούμε τι θα κάνουμε φέτος με το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Η συνάντηση έγινε δύο μέρες πριν ξεκινήσει το γύρισμα κι εκεί ειπώθηκαν κάποια πράγματα τα οποία κι εγώ προσωπικά θεώρησα ότι δεν μπορούσα να τα κάνω, γνωρίζοντας τον εαυτό μου και γνωρίζοντας εμένα.

Το τραγικό της ιστορίας, το οποίο με στεναχώρησε πολύ, ήταν που ακούστηκε πως ήμουν απαιτητικός, ότι έκανα παρεμβάσεις, ότι δεν ήμουν στην ώρα μου. Όλα αυτά δεν ισχύουν. 

Όταν με φέρνεις δύο μέρες πριν ξεκινήσει τo πρότζεκτ και μου λες κάποια πράγματα που εγώ δεν είμαι ενήμερος, είναι λογικό να πω τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Προφανώς αυτό δεν άρεσε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Από το κανάλι δεν νιώθω αδικημένος, αλλά από κάποιους ανθρώπους ίσως ναι».