Breaking News

Κάτι χωρισμένα παλικάρια: Επεισόδια 15 - 16

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 15: Τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις εγκυμοσύνης της Δανάης βγαίνουν. Η Βιολέτα έχει σοκάρει τον Χριστόφορο με την δήλωση της ότι δεν είναι πια εpωτευμένη μαζί του και φυσικά οι συνεδρίες τους στον σύμβουλο γάμου συνεχίζουν να είναι επεισοδιακές. Ο Πέτρος ψάχνει να βρει έναν τρόπο να βλέπει πιο συχνά τα παιδιά του, προσπαθώντας παράλληλα να σώσει και την σχέση του με την Δανάη που είναι σε κρίση.

Η Κατερίνα καταστρώνει καινούρια σχέδια για να κερδίσει πίσω τον Πέτρο. Ο Γρηγόρης φεύγει για επαγγελματικό  ταξίδι, ενώ η σχέση της Μάρθας με τα παιδιά της δοκιμάζεται όλο και πιο πολύ. Ο Χριστόφορος θέλει να ξεσκάσει επειδή νιώθει πιεσμένος από την Βιολέτα και παρασύρει τους υπόλοιπους άντρες σε ένα βράδυ γεμάτο ευτράπελα..

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 15)

Επεισόδιο 16: Έπειτα από τον καυγά στο στpιπτιζάδικο, οι άντρες οδηγούνται στο αυτόφωρο και είναι αναγκασμένοι να ξυπνήσουν τις πρώην τους, καθώς και τον Άγγελο και την Ιουλία για να αφεθούν ελεύθεροι. Μετά από αυτό, η Ιουλία αναγκάζει τον Αντώνη να βγει με την Πηνελόπη σε ένα ραντεβού που κρύβει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη γι’ αυτόν. Ο Ευτύχης φροντίζει τα παιδιά όσο η Μάρθα δουλεύει διπλοβάρδια και παραδέχεται στον Μηνά πως έχει ακόμη αισθήματα για τη Μάρθα.

Οι συμβουλές του φίλου του θα τον οδηγήσουν σε υπερβολές με περίεργα αποτελέσματα. Ο Χριστόφορος δεν καταφέρνει να πείσει τη Βιολέτα να έχουν πάλι εpωτικές σχέσεις, ενώ ο Πέτρος παρόλο που δεν καταφέρνει να εξομαλύνει την κατάσταση με τη Δανάη, συναντάει τυχαία τη Θάλεια, μια εντυπωσιακή γυναίκα, με την οποία τα είχε πριν παντρευτεί την Κατερίνα. Κανονίζουν να βγουν, ο Χριστόφορος του δίνει μπλε χαπάκια για να εξασφαλιστεί η επιτυχία της συνεύρεσης, αλλά ο Πέτρος το παρακάνει στη δοσολογία...

Για την αρχική σελίδα "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" πατήστε ΕΔΩ