Breaking News

Nomads (Επ. 7/11/17): Πήρε την ατομική ασυλία ο Λευτέρης Παρασκευάς (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη Δευτέρα o Μάνος Πίντζης με 5 ψήφους είχε αναδειχτεί ο πρώτος μονομάχος και υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά την ήττα των Νομάδων του Ωκεανού και την ψηφοφορία που ακολούθησε.

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας του Ωκεανού έδωσαν μάχη για την ατομική ασυλία, την οποία κατάφερε τελικά να πάρει ο Λευτέρης Παρασκευάς, που θα αποφύγει την ψηφοφορία του κοινού.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 28 της Τρίτης 7 Νοεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Στον τελικό του αγωνίσματος για την ατομική ασυλία έφτασαν ο Λευτέρης Παρασκευάς και ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα υπό βροχή, ο πρώτος κατάφερε να κρατηθεί για περισσότερη ώρα στην ειδική κατασκευή και ήταν ο νικητής.


Από τη διαδικασία εξαιρείται, επίσης, η Ειρήνη Ζάχου, που είναι τραυματισμένη και δεν αγωνίζεται.

Αντίθετα στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού θα τεθούν οι άλλοι παίκτες της ομάδας: Μιχάλης Ζαμπίδης, Βασιλική Μιλλούση, Δήμητρα Φραντζή, Γιώργος Κατσινόπουλος και Όλγα Πηλιάκη,

Ο παίκτης που θα πάρει από το τηλεοπτικό κοινό τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσει την Πέμπτη με τoν Μάνο Πίντζη και ο ηττημένος θα αποχωρήσει από το Παλουάν.


Στο μεταξύ, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Αναδιώτης φαίνεται να δημιουργούν πλέον τη δική τους ομάδα, με τους Νομάδες της Φωτιάς να είναι χωρισμένοι στα δύο...

Ο Γιώργος Μαυρίδης, που δηλώνει άθεος, είπε ότι ο Νίκος Αναδιώτης είναι βαθιά θρησκευόμενος. Οι δυο τους κανόνισαν να επισκεφτούν μαζί το Άγιο Όρος, μετά το Nomads.

Από την άλλη ο ο Νίκος Αναδιώτης τόνισε: "Ο Γιώργος δηλώνει άθεος, αλλά πιστεύω ότι είναι πιο κοντά στο πνεύμα του Χριστιανού Ορθόδοξου περισσότερο από πάρα πολλούς...".

Δείτε όσα δήλωσαν μπροστά στην κάμερα.