Breaking News

Nomads (Επ. 8/11/17): Επικοινώνησε με τους συμπαίκτες της και αποχώρησε η Ειρήνη Ζάχου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως είχε ήδη ανακοινώσει στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. ο τραυματισμός της Ειρήνης Ζάχου αποδείχτηκε σοβαρός, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1.

Πριν αποχωρήσει από το Παλαουάν και τις Φιλιππίνες η Ειρήνη επικοινώνησε μέσω βίντεο κλήσης με τους παίκτες και το Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 29 της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας εκτυλίχθηκαν όμορφες και συγκινητικές στιγμές.


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Βασιλική Μιλλούση. «Είχαν γίνει εκλογές και με είχαν ψηφίσει Αριστίνδην μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής και είχαν βγάλει μετά ότι θα είμαι πρόεδρος των αθλητών. Μετά για διάφορους λόγους ακυρώθηκε η ψηφοφορία και ξανάγινε η διαδικασία. Περιμένω να δω τι έχει γίνει» είπε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής την ενημέρωσε ότι ψηφίστηκε ξανά ως πρόεδρος με 22 ψήφους. Η Βασιλική Μιλλούση ενθουσιάστηκε, ενώ καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παίκτες.


Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι Ωκεανοί νίκησαν στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και ένα ταξίδι σε μέρος της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Κωνσταντίνος Οροκλός κάποια στιγμή "κόλλησε" στο παζλ και έδειχνε να "πελαγώνει".

Όταν οι παίκτες της Φωτιάς επέστρεψαν στη βίλα, η Χριστίνα Κολέτσα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου άρχισαν να τον πειράζουν.

Ο ίδιος είπε ότι δεν είχε πρόβλημα με τα πειράγματα των συμπαικτών του, καθώς τα έβαλε περισσότερο με τον εαυτό του και με την απόδοσή του στον αγώνα.

Ωστόσο, όπως θα δείτε στο βίντεο, τα όσα ειπώθηκαν από Αλεξάνδρου και Κολέτσα τον έφεραν σε άβολη θέση...