Breaking News

«Survival Secret»: Κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ντανιέλ Μπατίστα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι ο Ντανιέλ Μπατίστα διακομίσθηκε εσπευσμένα στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παίκτης της ομάδας των "Αετών" αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του patrisnews.com, το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα. Ο Μπατίστα το μεσημέρι της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, με ασθενοφόρο της παραγωγής. Μετά την ολοκλήρωση του απαιτούμενου ιατρικού ελέγχου, κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του στην Καρδιολογική Κλινική.

Εκεί έκανε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι στεφανιαίες αρτηρίες έχουν στενώσεις ή αποφράξεις, κάτι που τελικά δεν συνέβαινε, όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του Ρίου.

Έτσι δεν χρειάστηκε να επιστρέψει και για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Πύργου και όπως φαίνεται η περιπέτεια με την υγεία του έλαβε τέλος την Τετάρτη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του patrisnews.com.