Breaking News

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η γνωριμία, η πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι αρραβώνων (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας από το παλάτι του Kensington, για τον αρραβώνα του πρίγκιπα Harry και της συντρόφου του Meghan Markle, ακολούθησε η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού στη βρετανική τηλεόραση και συγκεκριμένα στη Mishal Husain του BBC.

Οι δυο τους αποκάλυψαν ότι γνωρίστηκαν περίπου 16 μήνες πριν, όταν μια φίλη τους τους κανόνισε ραντεβού στα τυφλά.

«Η κ. Markle απλώς σκόνταψε και έπεσε στη ζωή μου» σχολίασε με χιούμορ ο 33χρονος Harry, προσθέτοντας ότι την εpωτεύτηκε πολύ γρήγορα, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν είχε παρακολουθήσει ποτέ ως τότε τη σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί η Meghan.

Τόνισε μάλιστα ότι πιστεύει πως αν ζούσε η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, θα ήταν οι καλύτεροι φίλοι με την αγαπημένη του.

Τρεις με τέσσερις εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους, την έπεισε να τον ακολουθήσει σε κάμπινγκ στην Μποτσουάνα.  «Για 5 ημέρες κοιτάζαμε τα αστέρια. Ήταν απολύτως φανταστικά» τόνισε η 36χρονη ηθοποιός.

Ο γάμος τους θα γίνει την άνοιξη του 2018. Η πρόταση γάμου έγινε στις αρχές του μήνα στο Nottingham Cottage του παλατιού του Kensington, όπου θα στεγάσουν τον έpωτά τους.

Ήταν βράδυ και το ζευγάρι έψηνε κοτόπουλο, όταν ο πρίγκιπας Harry έκανε την κίνησή του. «Η πρόταση έγινε πολύ φυσικά και ρομαντικά. Γονάτισε, αλλά δεν τον άφησα να τελειώσει... Του είπα αμέσως "μπορώ να πω ναι;"!» είπε η ηθοποιός, με τον αγαπημένο της να συμπληρώνει: «Αγκαλιαστήκαμε και έβαλα το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Μία πραγματικά γλυκιά στιγμή μονάχα για εμάς! Νομίζω την εξέπληξα».

Το σάιτ του BBC δημοσιεύει και φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το δαχτυλίδι αρραβώνων που φοράει η Meghan Markle. Το δαχτυλίδι σχεδιάστηκε από τον πρίγκιπα Harry και φέρει δύο διαμάντια που ανήκαν στη μητέρα του.


Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του BBC.