Breaking News

Ιατροδικαστής: Ατύχημα και όχι δολοφονία ο θάνατος του φοιτητή στην Κάλυμνο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο ιατροδικαστής σχετικά με το θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, μετά από έξι μέρες αναζήτησης.

Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή ο 21χρονος φοιτητής σκοτώθηκε από ατύχημα και όχι από εγκληματική ενέργεια. Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής κ. Παναγιώτης Κοτρέτσος είπε στο protothema.gr: 

«Δεν υπάρχει κανένα εύρημα εγκληματικής ενέργειας. Πρόκειται για ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους και αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ διότι ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα που είχε. Με λίγα λόγια το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητος».

Όσον αφορά το ερώτημα πως βρέθηκε το πτώμα του στο σημείο εκείνο κοντά στο ποδήλατό του και για ποιο λόγο δεν το εντόπισαν στις αρχικές έρευνες, οι αρχές εκτιμούν ότι το πτώμα του νεαρού μεταφέρθηκε εκεί εξαιτίας των χειμάρρων που δημιούργησαν οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την Κάλυμνο τις προηγούμενες ημέρες.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από τον Ant1.