Breaking News

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Λέσβου με την υπόθεση της 19χρονης που μετέφερε κoκαΐvη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζει το πανελλήνιο και την κοινωνία της Λέσβου η περιπέτεια της 19χρονης από τη Μυτιλήνη, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χογκ-Κογκ, γιατί μετέφερε στο σακίδιό της 2,6 κιλά κοκαΐvη.

Όπως αναφέρει το LesvosNews.gr, η Ειρήνη, που είναι κόρη αστυνομικού,  εργαζόταν σε διάφορες δουλειές για να βοηθήσει την οικογένειά της. Προς το τέλος του καλοκαιριού αποφάσισε να φύγει από τη Λέσβο και να μείνει στην Καλαμάτα. Από εκεί φαίνεται πως ξεκίνησε ο εφιάλτης της. 

Άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα πώς, βρέθηκε στην Αιθιοπία κι από εκεί φθάνοντας στο αεροδρόμιο του Χογκ-Κογκ συνελήφθη γιατί βρήκαν κατά τον έλεγχο επάνω της 2,6 κιλά κοκαΐvηs αξίας πάνω από 300.000 ευρώ.

Η 19χρονη κοπέλα αντιμετωπίζει τώρα βαρύτατες κατηγορίες που επισείουν ακόμα και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Οι γονείς της, που είναι συγκλονισμένοι από την τραγική αυτή είδηση και δεν μπορούν ακόμα να συνέλθουν, ανέθεσαν στον γνωστό ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου την υπόθεση του παιδιού τους, με την ελπίδα ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά της κόρης τους και γρήγορα θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Στο πλευρό των γονιών της βρίσκονται όλοι οι συνάδελφοί αστυνομικοί του πατέρα της, οι οποίοι έχουν πέσει κι αυτοί από τα σύννεφα, με την απίστευτη αυτή εξέλιξη.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και τόνισε ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της, λόγω της νομοθεσίας που ισχύει, παρά μόνο αν την επισκεφτεί από κοντά. Ωστόσο, τη νεαρή επισκέπτεται ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Χογκ-Κογκ, προκειμένου να εξεταστούν οι επόμενες κινήσεις για την υπεράσπισή της αλλά και για τις συνθήκες κράτησής της.

«Κάποιοι τη μπλέξανε, διότι από μόνο του ένα κορίτσι 19 ετών πώς να δημιουργήσει όλη αυτή τη διαδρομή, με όλο αυτό το σχέδιο» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κεχαγιόγλου.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στην εκπομπή του Ant1.