Breaking News

Άκουσε τα κάλαντα στη Θεσσαλονίκη ο Τανιμανίδης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο Σάκης Τανιμανίδης, μαζί με τη σύντροφό του Χριστίνα Μπόμπα, προκειμένου να περάσει τα Χριστούγεννα στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο παρουσιαστής του Survivor συναντά τα αγαπημένα του πρόσωπα και περνάει μαζί τους όμορφες στιγμές, καθώς σε λίγες ημέρες θα μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο.

Σήμερα, πρωί - πρωί, άκουσε τα κάλαντα από τα παιδιά, ενώ τραγούδησε και ο ίδιος. Στη λεζάντα του βίντεο, που ανέβασε στο προφίλ του, έγραψε:

«Σήμερα το πρωί θυμήθηκα τα χιλιόμετρα που ρίχναμε πιτσιρικάδες για να πούμε τα κάλαντα!! Και θυμήθηκα ΠΟΟΟΟΣΟ χαρούμενοι ήμασταν όταν μας υποδεχόντουσαν με χαμόγελο (και μας έδιναν καμιά φορά και χαρτονόμισμα αντί για κέρματα)! Γι αυτό μην βαριέστε να ανοίξετε το σπίτι σας στα πιτσιρίκια! Δώστε τους χαρά!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ».

Σημερα το πρωι θυμηθηκα τα χιλιομετρα που ριχναμε πιτσιρικαδες για να πουμε τα καλαντα!! 🎶🎄🎅🏻 Και θυμηθηκα ΠΟΟΟΟΣΟ χαρουμενοι ημασταν οταν μας υποδεχοντουσαν με χαμογελο (και μας εδιναν καμια φορα και χαρτονομισμα αντι για κερματα😝)! 😃 Γι αυτο μην βαριεστε να ανοιξετε το σπιτι σας στα πιτσιρικια! Δωστε τους χαρα!! 😃ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ 🎄🎄🎄 #kalanta #agouroksipnimenos #onoikokiris #makechildrensmile

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις