Breaking News

Με πατερίτσα στην εκπομπή της Γερμανού η Βάνα Μπάρμπα: «Πήρα το μάθημα μου...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο μέρες πέρασαν από τη στιγμή που η Βάνα Μπάρμπα ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στην περιοχή της Γλυφάδας. Το τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη και η ηθοποιός νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό. 

Η ίδια είχε πει χθες στο protothema: «Αν δείτε το αυτοκίνητο θα καταλάβετε. Ζω από θαύμα και ευχαριστώ το Θεό που δεν έμεινε το παιδί μου ορφανό. Εγώ φταίω! Πέρασα με Stop και χτύπησα ένα άλλο αυτοκίνητο που το οδηγούσε μια γυναίκα. Εκείνη με έβγαλε λιπόθυμη από το αυτοκίνητο. Έπαθα σοβαρή διάσειση και κάταγμα λεκάνης, είμαι με πατερίτσες. Ευτυχώς η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα.  Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο να προσέχει και να μην τρέχει να τα προλάβει όλα. Θα το ξαναπώ! Ευχαριστώ το Θεό που δεν σκοτώθηκα. Αισθάνομαι ευγνώμων».

Σήμερα η ηθοποιός εμφανίστηκε με πατερίτσα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και δήλωσε, μεταξύ άλλων: 

«Την ευθύνη την έχω εγώ απόλυτα, ήμουν πολύ αγχωμένη, γιατί έχω να κάνω τη συναυλία της Δευτέρας. Δεν θυμάμαι τι έγινε, με βγάλανε αναίσθητη και πήγα στον Ευαγγελισμό.

Πέρασα από Stop και θα ήθελα να δώσω και ένα μήνυμα στους ανθρώπους που είμαστε τόσο αγχωμένοι και, εν όψει των εορτών, όλοι έχουμε μια τρομερή ταχύτητα πλέον να τα προλάβουμε όλα. Αυτό, όμως, καμιά φορά είναι λίγο μοιραίο. Πήρα το μάθημα μου... ελπίζω να συμμορφωθώ.

Καμιά φορά έχει να κάνει με τον εγωισμό μας, θεωρούμε ότι όλα είναι στο χέρι μας. Νομίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα. Για μένα το κόστος ήταν μεγάλο. Δηλαδή όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, λέω πώς βρέθηκα τώρα εδώ ξαφνικά κι ευτυχώς δεν χτύπησα άνθρωπο».

Επίσης αποκάλυψε ότι η κόρη της Φαίδρα την επισκέφτηκε τρομοκρατημένη στο νοσοκομείο και τη μάλωσε. «Δεν μπορείς να σκεφτείς ότι έχω μόνο εσένα στον κόσμο;» της είπε.

Δείτε τα βίντεο από την εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο".