Breaking News

Nomads (Επ. 3/12/17): Ο νικητής στο αγώνισμα επικράτειας και η αλλαγή - έκπληξη στο χρηματικό έπαθλο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το τελευταίο ατομικό αγώνισμα επικράτειας διεξήχθη στο επεισόδιο της Κυριακής. Ο νικητής θα πήγαινε να μείνει για τελευταία εβδομάδα στη βίλα, παίρνοντας μαζί του έναν ακόμη παίκτη που θα επέλεγε.

Στο τελικό του αγωνίσματος έφτασαν η Δήμητρα Φραντζή και η Αποστολία Ζώη. Επικράτησε η Δήμητρα Φραντζή, η οποία αρχικά πρότεινε στον Κωνσταντίνο Οροκλό να πάει μαζί της στη βίλα, αλλά εκείνος αρνήθηκε, καθώς είχε μείνει ήδη μία εβδομάδα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τελικά η Φραντζή πήρε μαζί της τη Βασιλική Μιλλούση.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 46 της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Πριν το αγώνισμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετέφερε στους παίκτες μια πρόταση της παραγωγής σχετικά με το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ, που θα πάρει ο τελικός νικητής.

Συγκεκριμένα πρότεινε στους παίκτες από το ποσό των 150.000 ευρώ, τα 50.000 ευρώ να "σπάσουν" σε διάφορους αγώνες ή διαδικασίες, που θα αποφασίσει η παραγωγή και ο τελικός νικητής να πάρει 100.000 ευρώ.

Ο παρουσιαστής τους εξήγησε ότι για να γίνει η αλλαγή στο χρηματικό έπαθλο θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι.

Κάποιοι από τους παίκτες είχαν δισταγμούς, ωστόσο συμφώνησαν τελικά όλοι, προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις.



Όσον αφορά το θέμα με τη μερίδα ρύζι που κατηγορήθηκε ότι έφαγε ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο Λευτέρης Παρασκευάς του ζήτησε συγγνώμη, επισημαίνοντας ότι ήταν υπερβολικός στην αντίδρασή του. Επίσης, ζήτησε συγγνώμη και από τον Νίκο Αναδιώτη γιατί είχε αρνηθεί το έπαθλο επικοινωνίας μαζί με το ταξίδι που του πρόσφερε.

Ωστόσο, ο Κατσινόπουλος έδειξε με τα λεγόμενά του να αδιαφορεί για την απολογητική στάση του συμπαίκτη του...