Breaking News

Nomads (Επ. 4/12/17): Πήρε την ασυλία η Ζώη - Οι 2 πρώτοι υποψήφιοι - Η έκρηξη του Μαυρίδη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρά το γεγονός ότι είχε ζαλάδες και ταχυπαλμίες πριν την έναρξη του αγωνίσματος, η Αποστολία Ζώη κατάφερε να νικήσει και να πάρει την πρώτη ατομική ασυλία, στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Η γιατρός της παραγωγής έσπευσε αμέσως να τη βοηθήσει. Η τραγουδίστρια σηκώθηκε, ωστόσο αγωνίστηκε αργότερα από ότι ήταν προγραμματισμένο και τελικά πήρε και την ασυλία, νικώντας στον τελικό τον Γιώργο Μαυρίδη.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 47 της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Από την άλλη η Βασιλική Μιλλούση έχασε στο αγώνισμα των ηττημένων και είναι η πρώτη υποψήφια μονομάχος.

Στη συνέχεια οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, όπου με 4 ψήφους ο Λευτέρης Παρασκευάς αναδείχτηκε ο δεύτερος υποψήφιος μονομάχος.

Την ίδια διαδικασία θα δούμε και στο επεισόδιο της Τρίτης για τη δεύτερη ατομική ασυλία και την ανάδειξη ακόμη δύο υποψήφιων μονομάχων. Στη συνέχεια οι 4 υποψήφιοι μονομάχοι θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και οι δύο που θα πάρουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα διεκδικήσουν την Πέμπτη, μέσω αγωνισμάτων, την παραμονή τους στο Palawan.

Ο τρόπος που ψήφισαν κάποιοι παίκτες προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Μαυρίδη. «Δεν ψήφισαν αληθινά. Δεν μπόρεσαν να πουν την αλήθεια γι’ ακόμα μία φορά. Ψήφισαν "τρεις λαλούν"... Δεν μπορούν ρε, θέλει σθένος και παντελόνια αυτό το πράγμα για να βγεις και να το πεις έτσι "δεν σε γουστάρω, σε ψηφίζω". Ποιος ρε μ@@@, ποιος; Άμα ήταν δεν θα ήταν σε πρωϊνάδικα και σε πίστες, αλλού θα ήταν» είπε ο tattoo artist στο Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Δείτε τα βίντεο.