Breaking News

Θα κινηθεί δικαστικά και ο Μάνος Παπαγιάννης κατά της Σοφίας Παυλίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το επεισόδιο του Μάνου Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου η δικηγόρος του Παπαγιάννη είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

«Φυσικά αρνείται αυτά που έχουν ακουστεί. Ο κ. Παπαγιάννης δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα για έναν και μοναδικό λόγο, σεβόμενος τη συναδελφική ιδιότητα, την ιδιότητα της μητέρας της κυρίας Παυλίδου. Φυσικά έχουν ακουστεί και έχουν αναπαραχθεί ανακριβή γεγονότα. Δεν υπήρξε ποτέ χειροδικία. 

Ο κ. Παπαγιάννης έχει εξεταστεί ήδη από γιατρό. Υπάρχει ιατρική βεβαίωση για τραυματισμό του κ. Παπαγιάννη, εκδορές και αμυχές στο σώμα του. 

Και φυσικά, μετά από όλη αυτή τη διάσταση που έχει πάρει όλη αυτή η υπόθεση και τα όσα ανυπόστατα κι ανακριβή έχουν ακουστεί για το πρόσωπο του τα οποία είναι απίστευτα προσβλητικά, θα κινηθεί δικαστικά και ο ίδιος ο κ. Παπαγιάννης γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. 

Έχει προσβληθεί η προσωπικότητα του. Είναι ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, είναι στο χώρο 15 χρόνια, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Η θέση του κ. Παπαγιάννη, σε σχέση με το περιστατικό: δεν υπήρξε χειροδικiα, δεν υπήρξε ξυλοδαpμόs. Υπήρξε μία ένταση, αλλά... Ο κύριος Παπαγιάννης δεν έσπρωξε, απλά ύψωσε το χέρι του προκειμένου να αποφύγει τις αμυχές στην επίθεση που δέχτηκε. 

Αν σ' αυτή τη στιγμή συνέβη κάτι, η κυρία Παυλίδου έπεσε ή όχι, αυτά θα σας τα πει κάποια στιγμή ο κ. Παπαγιάννης. Αυτά που ξέρω από τον κ. Παπαγιάννη είναι ότι ούτε από το λαιμό την έπιασε, ούτε χειροδiκησε, ούτε τη χτύπησε».