Breaking News

Λιάγκας: Το πρώτο σχόλιό του που επιβεβαιώνει το «κόψιμο» του Late Night

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με απάντησή του, σε σχόλιο μίας follower του στο Instagram, ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε και επίσημα το " κόψιμο" της εκπομπής του "Late Night".

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε χθες, μεταξύ άλλων, στο "Happy Day" ότι πρόκειται να υπάρξει ένα ολικό facelift του προγράμματος του Ant1, προσθέτοντας ότι «υπήρχε μία γενικότερη δυσαρέσκεια ως προς το Γιώργο Λιάγκα και ήταν περισσότερα τα προβλήματα που δημιουργούσε η εκπομπή αυτή στο κανάλι, παρά αυτά που επέλυε».

Αργότερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έγραψε στο Facebook: «Οι εκπομπές Λιάγκα και Αρναούτογλου δεν προχώρησαν με το νέο έτος γιατί... λάκισαν οι χορηγοί ενόψει Survivor 2. Aπλό και... ξενερωτικό για πολλούς! Ούτε ο ΑΝΤ1 τους προστάτευσε, ούτε όμως τους τιμώρησε!».

Μετά την είδηση, η πρώτη ανάρτηση του Λιάγκα ήταν ένα βίντεο από την πισίνα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, την οποία επισκέφτηκε με τα παιδιά του, μετά την επιστροφή του από την Αμερική.

Μία διαδικτυακή του φίλη σχολίασε: «Κρίμα για την εκπομπή, αλλά μην πτοείσαι. Καλή συνέχεια και στους άλλους στίβους»

«Γιατί κρίμα, μία εκπομπή που πέτυχε, μπορεί να συνεχιστεί ανά πάσα στιγμή... το θέμα είναι να γίνονται καλές δουλειές που αφορούν τον κόσμο. Και αυτή ήταν τέτοια... προς το παρόν πάμε γι άλλα...» απάντησε ο παρουσιαστής.



Παλια μας τεχνη κοσκινο. Επιστροφη στους στιβους....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giwrgos Liagas (@gliagas) στις