Breaking News

Best seller σε λίγες ώρες το βιβλίο που εξόργισε τον Τραμπ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έγινε best seller από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του το βιβλίο «Fire and Fury: Inside the Trump White House (Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ)» του Michael Wolff. Το βιβλίο γίνεται ανάρπαστο και εκτός ΗΠΑ και κυρίως στη Βρετανία.

Ο συγγραφέας δήλωσε χθες ότι είχε μιλήσει με τον Αμερικανό Πρόεδρο όταν το έγραψε, διαψεύδοντας έτσι τον Ντόναλντ Τραμπ, που ισχυρίστηκε ότι δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή μαζί του, αναφορικά με το βιβλίο.

Από την πλευρά του ο Τραμπ θεωρεί ότι το βιβλίο είναι γεμάτο από ψέματα. Μάλιστα υπήρξαν και απειλές από τους δικηγόρους του για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, όπως και ανεπιτυχής προσπάθεια να αποτραπεί η κυκλοφορία του βιβλίου.

Μεταξύ άλλων, το βιβλίο περιγράφει «το χάος που επικρατεί στον Λευκό Οίκο», κάνει λόγο για έναν πρόεδρο που δεν ήταν προετοιμασμένος ότι θα κέρδιζε τις εκλογές, ενώ υποστηρίζει ότι οι σύμβουλοί του εκφράζουν περιφρόνηση για τις ηγετικές του ικανότητες. 

Ο εκνευρισμός του προέδρου των ΗΠΑ για το βιβλίο οδήγησε πολλούς στα βιβλιοπωλεία, προκειμένου να το αγοράσουν. «Δεν σκόπευα να το αγοράσω. Άκουσα, όμως, ότι εκνεύρισε τον πρόεδρο και αποφάσισα να το κάνω» είπε μία γυναίκα μπροστά στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο του Euronews.