Breaking News

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ - Τα Επεισόδια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, έρχεται στην ΕΡΤ1 ακόμη πιο συναρπαστική και ανατρεπτική...

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος). Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί. Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

• Για την υπόθεση στο «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ...

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς
Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης
Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Τζένη Θεωνά, Βασίλης Ευταξόπουλος, Μιχάλης Οικονόμου, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Δημήτρης Καπετανάκος, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ηλιάνα Γαϊτάνη κ.α.
Κανάλι προβολής: ΕΡΤ1 (2023-2024)


Για να δείτε τα επεισόδια σε λίστα πατήστε ΕΔΩ