Breaking News

Αλέξης Κούγιας για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι νούμερο, δεν έχει αίσθηση ντροπής - Είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία συνεχίζεται. Στο τέλος, ρωτήθηκε και για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Θα πω αυτά που λέω στις παρέες μου στην Πετρούπολη... Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν να τα πει και να τα κάνει στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά...

Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί που έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Αυτός με τα πούπουλα... Πήγε αυτός με το φουσκωτό του άλλου του νούμερου και αποβιβάστηκαν εκεί;... Αυτό το νούμερο, περί νούμερου πρόκειται... Και πήγαν εκεί με μία κάμερα; Αν ήθελε να πάει να προσκυνήσει ο Κασσελάκης στη Μακρόνησο, ας πήγαινε μόνος του.

Αν ο ελληνικός λαός έχει τέτοιο κατάντημα να επιλέξει ως αρχηγό του κόμματος που διεκδικεί την εξουσία αυτό το νούμερο... Γιατί πρόκειται περί νούμερου και περί θρασύτατου, αδίστακτου ανθρώπου. Αυτός δεν έχει αίσθηση ντροπής...

Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος;... Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή πραγματικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά, αγόρια και κoρίτσια και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.