Breaking News

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ: Επεισόδια 7 - 8

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 2/10/2023 - Επεισόδιο 7: Μετά την αποκάλυψη του Ίκαρου για την προσωπική του σχέση με τον δολοφονημένο γυμναστή, οι υποψίες στρέφονται στον εκβιασμό του θύματος απέναντι στον διευθυντή του Kολλεγίου. Με τη στήριξη της πολιτικού και φίλης του, η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο, ο εκβιασμός να είχε αντικείμενο τις εξωσυζυγικές του σχέσεις. Κάποιοι μαθητές του σχολείου έχουν ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Σταύρου, ο οποίος ακόμα αρνείται τη συμμετοχή του στο χακάρισμα των κινητών. Όταν κυκλοφορήσει μια νέα φωτoγραφία με σeξουαλικά υπονοούμενα εναντίον της Πέρσας, ο Νικόλας αναλαμβάνει προσωπικά να βρει τον άνθρωπο που τη διέρρευσε.

Γιατί ο διευθυντής καλύπτει τον μαθητή που τον εκβίασε; Ποιον άλλον υποπτεύεται για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν; Έπειτα από την πρόσληψη του Λημνιού στο πολιτικό επιτελείο της Καμβύση, η σχέση του με την Δάφνη γίνεται ολοένα και πιο φιλική. Η σχέση του Νικόλα με τον κολλητό του αρχίζει να κλονίζεται, με αφορμή τις αμφιβολίες του για τη σχέση του Κάσδαγλη με τη Δέσποινα. Ο Λάκης προσπαθεί να μάθει από τον Τόλη πληροφορίες για τη νύχτα που τον άφησε μόνο του στο στριπ κλαμπ και μέθυσε. Η Ζωή αρχίζει να αντιδρά με την εμμονή των φίλων της στο μακελειό του προηγούμενου σχολείου.

Η Έφη πιέζει τον Σταύρο να τη βοηθήσει να εκθέσουν τον διευθυντή του σχολείου. Ο Πέρης αναλαμβάνει να κάνει φροντιστήριο στην Αμάντα, για να περνάει χρόνο μαζί της. Γιατί η κόρη του λυκειάρχη είχε απειλήσει τον γυμναστή; Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Δέσποινα προστατεύει τον άντρα της; Η Άννα ανακαλύπτει τη σχέση του Πέτρου με την κόρη του Νικόλα. Ο θυμός της για τον Λημνιό κορυφώνεται, όσο τον βλέπει να κρύβεται πίσω από το επιτελείο της πολιτικού. Ο Γιώργος πιέζει τον υπεύθυνο ασφαλείας του Κολλεγίου να του πει την αλήθεια για τον Σταματάκη. Γιατί του ζήτησε να τραβήξει το βίντεο με τη γυναίκα του και τον γυμναστή, αφού γνώριζε ότι δεν είχαν καμία εpωτική επαφή; Τι θα κάνει η Πέρσα όταν την ταπεινώσει η Αστυνομία με την υποψία ότι κοιμόταν με τον διευθυντή του σχολείου;

Τρίτη 3/10/2023 - Επεισόδιο 8: Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή, ξεπερνώντας τις εντάσεις ανάμεσά τους. Η Λέτα μαθαίνει ότι ο Γιώργος τράβηξε το βίντεο της μητέρας της με τον γυμναστή, αλλά τον συγχωρεί όταν μαθαίνει από τον πατέρα της ότι τους προστατεύει. Ο Γιώργος συνειδητοποιεί, όμως, ότι ο κολλητός του τον κάρφωσε από εκδίκηση, και η στάση του απέναντι στον Σταύρο αλλάζει, βάζοντας στόχο να τον εκθέσει. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι το ίδιο πρόσωπο ο δολοφόνος με τον άνθρωπο που χακάρει τα κινητά. Η φιλία της Δέσποινας με τον Ίκαρο αρχίζει να τελειώνει όταν εκείνος υπονοεί ανοιχτά ότι ο άντρας της κρύβεται πίσω από τον φόνο. Κάνει μία τελευταία προσπάθεια να του εξηγήσει ότι ο φίλος του εκβίαζε μια σειρά από ανθρώπους, αλλά ο Ίκαρος δεν έχει καμία διάθεση να την καταλάβει. Η Έφη ζητάει να μάθει για ποιο λόγο ο φίλος της επιτέθηκε στον Σταύρο, χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση για τον λόγο που τον υποπτεύεται. 

Η επιφύλαξη των φίλων της απέναντί του, αρχίζει πλέον και την ενοχλεί. Η Αμάντα και ο Πέρης καταλαβαίνουν ότι έχουν κάτι παραπάνω από μια φιλική σχέση. Η Δέσποινα σταματάει να είναι τόσο καχύποπτη με την Πέρσα, εκτιμώντας το γεγονός ότι κι εκείνη στηρίζει τον άντρα της και τον βοηθάει με τις ισορροπίες του Κολλεγίου. Ο Σταματάκης δεν κρύβει την εκτίμησή του για τον Νικόλα, αφήνοντας πίσω του τις συγκρούσεις που είχαν. Ο Ίκαρος ξεχωρίζει τον Μάκη και τον παρουσιάζει στο νομικό του γραφείο ως τον πιο υποσχόμενο φοιτητή του. Γιατί η Αστυνομία ζητάει από έναν μαθητή το υλικό που τράβηξε με το κινητό του το βράδυ της δεξίωσης; Ο Κάσδαγλης πιέζει τη Δέσποινα να χωρίσει με τον Σταματάκη. Η Άννα κρύβει από όλους τη σχέση του Πέτρου με τη Νάσια. Τι εκμυστηρεύεται η Λέτα στη μητέρα της; Γιατί ήταν επιθετική με τον γυμναστή; Τι του έκανε το βράδυ, λίγο πριν τον βρουν δολοφονημένο;


Για την αρχική σελίδα "Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ" πατήστε ΕΔΩ