Breaking News

Γιώργος Λιάγκας: «Ζούμε κυριολεκτικά από τύχη, αυτή η χώρα είναι ένα ακυβέρνητο καράβι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο ΟΑΚΑ, το οποίο έκλεισε διότι διαπιστώθηκε πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Στο Πρωινό μίλησε ο καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών Παναγιώτης Καρύδης. Από την πλευρά του ο παρουσιαστής ξέσπασε, λέγοντας σε έντονο ύφος:

«Στην Ελλάδα ζούμε κυριολεκτικά από τύχη. Ξυπνάμε το πρωί - όσοι πιστεύουμε κάνουμε τον σταυρό μας και όσοι δεν πιστεύουμε λέμε "πάμε κι όπου βγει" - και γυρνάμε το βράδυ στο σπίτι και είμαστε τυχεροί που ζήσαμε. 

Γιατί η κακοκαιρία δεν μπήκε στο δικό μας σπίτι, αλλά στο σπίτι του γείτονα, το δικό μας παιδί δεν μπήκε στο λάθος τρένο, αλλά μπήκε το παιδί του γείτονα, το οποίο σκοτώθηκε. Επίσης, το δικό μας παιδί πήγε στο γήπεδο, ανάμεσα σε 60.000 θεατές, που είδαν τον Παναθηναϊκό ή τις συναυλίες τα τελευταία χρόνια, όταν οι υπεύθυνοι ήξεραν ότι είναι επικίνδυνο το στέγαστρο του ΟΑΚΑ, το οποίο δεν έπεσε από τύχη, γιατί είναι σάπιο.

Κύριε Μητσοτάκη, κ. Τσίπρα, κ. Παπανδρέου, κ Καραμανλή, όλοι όσοι κυβερνήσατε, αυτή η χώρα είναι κυριολεκτικά ένα ακυβέρνητο καράβι...

Ντρέπομαι που βλέπω τους ίδιους υπουργούς, στα ίδια τηλεοπτικά παράθυρα, τρεις μέρες τώρα, να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, λέγοντας ότι "τώρα το ανακαλύψαμε". Προφανώς δεν το ανακαλύψατε τώρα... Από τύχη δεν έπεσε το στέγαστρο.

Ασχολήθηκε κανένας σοβαρά ή σε εκπομπές της κρατικής δημόσιας ΕΡΤ, που πληρώνουμε όλοι από την τσέπη μας, μας δείχνατε ψεύτικα, πιθανόν, ρεπορτάζ για να κοιμόμαστε ήσυχοι ότι γίνονται εργασίες στο Καλατράβα. Ποτέ! Ψεύτες! Ζούμε από τύχη όλοι μας στη χώρα αυτή».

Δείτε τα βίντεο.