Breaking News

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ: Επεισόδια 13 - 14 - 15 - 16

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 23/10/2023 - Επεισόδιο 13: Η απόπειρα δολοφονίας της Καμβύση και ο τραυματισμός του Λημνιού ανατρέπει τις ισορροπίες στην Αστυνομία και ο Ίσσαρης πρέπει να λογοδοτήσει στους συναδέλφους του για το ότι αμέλησε να δώσει σημασία στις προειδοποιήσεις και τις απειλές. Ο Λημνιός μετατρέπεται σε ήρωα και η Δάφνη παραπονιέται στις αρχές για μεροληψία και αδιαφορία της Αστυνομίας. Ο συνεταίρος του Ίκαρου, προτείνει στον Μάκη να δουλέψει μυστικά για εκείνον, αλλά τον υποβάλει σε μια δύσκολη δοκιμασία για να επιβεβαιώσει ότι μπορεί να αντέξει την πίεση. Ο Βασίλης προσπαθεί να επηρεάσει τους μαθητές για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, βλέποντας ότι κάποιοι από αυτούς μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι με τα μυστικά τους.

Ο Ίσσαρης διερευνά τις συνθήκες της δολοφονικής επίθεσης υπό την πίεση της Χρύσας και μαθαίνει ότι εκείνη ήταν που ζήτησε να τους μεταθέσουν στο Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών με προαγωγή. Ο Πέτρος προσπαθεί να κρατήσει τη Νάσια μακριά του, για να μην προκαλέσει τον πατέρα της. Η ένταση στη σχέση της Μπετίνας με τη Ζωή συνεχίζεται με αφορμή την αποκάλυψη για τον άγνωστο γιο της. Ο Κάσδαγλης τσακώνεται με τον Νικόλα, αμφισβητώντας κι εκείνος, με τη σειρά του, τη σχέση του με την Πέρσα και πλέον αρχίζει να τον επηρεάζει. Ο Ίκαρος προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά τη Δάφνη, η οποία έχει πανικοβληθεί μετά την απόπειρα και φοβάται για την οικογένειά της.

Στο σχολείο, οι μαθητές διαλέγουν συμμαχίες. Η Μαργαρίτα αρνείται στον Πέρη να πάει να καταθέσει κάποια πράγματα που ξέρει γιατί δεν θέλει να μπλέξει. Η Έφη υποπτεύεται ακόμα τον Σταύρο και συνειδητοποιεί ότι τον προστατεύει ο ίδιος ο λυκειάρχης. Η Δέσποινα θέλει να τιμωρήσει τον Νικόλα για την ανασφάλεια που προκαλεί στον Κάσδαγλη. Για τον λόγο αυτό, του μεταφέρει ψευδώς ότι η Πέρσα είχε εpωτική σχέση με τον άντρα της κι ότι έχει φωτογραφίες που το αποδεικνύουν. Ποια συμφωνία με τη Δέσποινα παίρνει πίσω ο Σταματάκης; Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονική επίθεση στην πολιτικό και τον πυροβολισμό του Λημνιού;


Τρίτη 24/10/2023 - Επεισόδιο 14: Ο Λημνιός πετυχαίνει στο σχέδιό του να γίνει απαραίτητος στην Καμβύση και έπειτα από τον τραυματισμό του, εκείνη δεν κρύβει ούτε την εκτίμηση ούτε την αγάπη της. Ο Ίσσαρης, επίσης, δεν κρύβει από τη Χρύσα την καχυποψία του για ορισμένες λεπτομέρειες της δολοφονικής επίθεσης, θεωρώντας πιθανό να ήταν σχέδιο του Λημνιού για να κερδίσει τις εντυπώσεις της κοινής γνώμης. Η Έφη και οι φίλες της στο σχολείο έχουν επηρεαστεί από την επίθεση στη μητέρα της και η Αμάντα φοβάται μήπως χάσει με κάποιον παρόμοιο τρόπο τον πατέρα της. Η Μαργαρίτα ψάχνει τρόπο να ξεπεράσει τον φόβο της να μιλήσει για όσα ξέρει για τον φόνο του γυμvαστή. Ο Ίσσαρης επιβεβαιώνεται, όταν η Αστυνομία εντοπίζει δύο απανθρακωμένους άντρες και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους.

Ο Νικόλας τσακώνεται με την Πέρσα με αφορμή τη δυσπιστία του για τη σχέση της, στο παρελθόν, με τον Σταματάκη, ενώ εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει ότι η Δέσποινα του είπε επίτηδες ψέματα για την ανύπαρκτη εpωτική της σχέση με τον άντρα της. Ο Νικόλας, παράλληλα, έχει αρχίσει και χάνει την υπομονή του με τον Λημνιό, ο οποίος προβάλλεται πλέον σαν τον ήρωα που έσωσε την πολιτικό και μοιράζεται με την Άννα την απογοήτευσή του για την έκβαση της έρευνας εναντίον του. Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να ενθαρρύνει τα παιδιά, την ώρα που ο Βασίλης συγκρούεται με τον Σταματάκη, θεωρώντας επικίνδυνες τις απειλές του στη γυναίκα του. Ο Πέρης προσπαθεί να ανοιχτεί στην Πέρσα και κάνει λόγο για μια συμμαθήτριά του που γνωρίζει κάποια επικίνδυνα μυστικά. Η Πέρσα δεν θέλει να στραφεί εναντίον του Σταματάκη, αλλά του εκφράζει τη διαθεσιμότητά της να τον ακούσει προσεκτικά, όταν εκείνος αποφασίσει να μιλήσει.

Η Δάφνη θέλει να αναθερμάνει τη φιλία της με τη Δέσποινα, έχοντας αναθεωρήσει τη στάση της μετά την πρόσφατη επίθεση. Ο Τόλης εξηγεί στην Μπετίνα πώς τη βρήκε και με ποια βήματα την πλησίασε για να μην την πανικοβάλει, κερδίζοντας τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη της. Ο Σταύρος ξεκαθαρίζει στον συμμαθητή του ότι αν τον πειράξουν με τον Σταματάκη, θα μιλήσει και για τους δύο. Αποφασίζει να πιάσει φιλίες με τον Χρήστο για να τον χρησιμοποιήσει στα σχέδιά του. Η Νάσια πολιορκεί ακόμα τον Πέτρο και παρά την άρνησή του, επιμένει να συνεχίσουν τη σχέση τους. Ο Λημνιός, στην κατάθεσή του, κατηγορεί την Άννα και τον Ίσσαρη, με την πλήρη υποστήριξη της Δάφνης. Ποιον παρακολουθεί ο Λάκης; Ποιος θα βοηθήσει τη Νάσια να ξεπεράσει τον Πέτρο εpωτικά; Τι θα συμβεί ανάμεσα στην Πέρσα και τον Σταματάκη;


Δευτέρα 30/10/2023 - Επεισόδιο 15: Η σχέση της Νάσιας με τον Μάκη γίνεται ακόμα πιο στενή, ανακαλύπτοντας ο ένας στον άλλο κάτι παραπάνω από έναν καλό φίλο. Η επιθετικότητα του Σταματάκη, κλονίζει τη σχέση του Νικόλα με την Πέρσα. Η Δάφνη χρησιμοποιεί την πολιτική της θέση, για να κάνει παράπονα στον αρμόδιο υπουργό σχετικά με τη συμπεριφορά του Ίσσαρη και του Τμήματος Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών στη δολοφονική επίθεση εναντίον της. Η Χρύσα συμβουλεύει τον Ίσσαρη πώς να πλησιάσει την Καμβύση και να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους. Ο Βασίλης αρχίζει να ανησυχεί με τη συμπεριφορά του Σταματάκη, καταλαβαίνοντας ότι έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τη λογική.

Η Μπετίνα αποκαλύπτει στον Λάκη ότι γνώριζε για τη νύχτα που πέρασε με την στρίπερ και του δείχνει τις φωτογραφίες που της άφησαν. Η Αμάντα λέει στον πατέρα της ότι δεν εμπιστεύεται τον συνεργάτη του. Η ένταση στη σχέση της Έφης με τη μητέρα της επιδεινώνεται, όσο οι πληροφορίες εναντίον του πατέρα της πληθαίνουν και στο στόχαστρό της μπαίνει ο Λημνιός. Εκείνος, όμως, καταλαβαίνει τη δυσαρέσκεια του κoριτσιού και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες του Νικόλα για την Πέρσα και την υπερασπίζεται. Η Λέτα ανοίγεται στους γονείς της, αλλά πληγώνεται όταν μαθαίνει πως εκείνοι συζητούν, από καιρό τώρα, το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου.

Ο Σταματάκης ζητάει συγγνώμη από τον Νικόλα, αναζητεί, όμως, τον άνθρωπο που χάκαρε πάλι τις κάμερες και τα κινητά και που διέρρευσε το φιλί του με την Πέρσα. Μια συμπλοκή μεταξύ των μαθητών, θα κάνει τον Βασίλη να αλλάξει τη στάση του απέναντι στο Κολλέγιο και τη διοίκηση. Η Ζωή επιτίθεται στον Τόλη, αμφισβητώντας τη βιολογική του σχέση με τη μητέρα της. Η φιλία της Δέσποινας με τον Ίκαρο αποκαθίσταται, όταν εκείνος της δείχνει ότι λυπάται για τις υπερβολές του. Η Δέσποινα του μιλάει για τα μελλοντικά της σχέδια. Ποιο είναι το καινούριο βίντεο που θα ταράξει τη ζωή στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο; Ποιο είναι το σχέδιο του Ίσσαρη με την αρχηγό της Δημοκρατικής Ένωσης Κέντρου;


Τρίτη 31/10/2023 - Επεισόδιο 16: Ο Νικόλας δίνει στην Άννα τις αποδείξεις ότι ο Λημνιός σκότωσε τους δύο άνδρες. Ο Σταματάκης προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του με την Πέρσα και να συμφιλιωθούν ξανά. Παραδέχεται πόσο πιεσμένος είναι και πόσο εύκολα παραλογίζεται το τελευταίο διάστημα. Στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο, αρχίζει έρευνα για το βίντεο που διέρρευσε με τη Μαργαρίτα και τον Σταύρο. Ανησυχώντας ότι η μαθήτρια έπεσε θύμα βιaσμού, η Πέρσα την πιέζει να της πει τι προηγήθηκε πριν από την καταγραφή του σοκαριστικού βίντεο, που είδε όλο το σχολείο στα χακαρισμένα τους κινητά.

Ο Σταύρος απειλεί να καρφώσει τον Λάμπη, επειδή η Μαργαρίτα στο βίντεο έχει κάνει χρήση των ναρκωτικών που εκείνος της έδωσε. Ο Γιώργος αρνείται ότι ευθύνεται για τη διαρροή του βίντεο στους μαθητές. Η Δάφνη προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην εμπιστοσύνη της για τον Λημνιό και τις φήμες για τον πρώην σύζυγό της που απειλούν την πολιτική της δραστηριότητα. Ποιο είναι το πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον που παρακολουθεί τα μυστικά της; Η Έφη καβγαδίζει με τις φίλες της παίρνοντας το μέρος του Σταύρου και αμφισβητώντας ότι βίaσε τη Μαργαρίτα. Ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει τη Μαργαρίτα, αλλά εμποδίζει τους μαθητές να περιθωριοποιήσουν τον Σταύρο και να τον διώξουν με υπογραφές.

Ο Σταματάκης ζητάει πάλι τη βοήθεια της Χρύσας, ελπίζοντας σε έναν διακριτικό χειρισμό της υπόθεσης από την Αστυνομία και το Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών. Η Λέτα χρειάζεται τη μητέρα της όσο ποτέ και η Έφη βρίσκει έναν φίλο και σύμμαχο στο πρόσωπο του Λημνιού. Η Ζωή παραπονιέται στην Μπετίνα ότι ο «άγνωστος» γιος της από το παρελθόν, κοντεύει να διαλύσει την οικογενειακή τους ζωή. Ποιος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Σταύρου; Πώς διέρρευσε το βίντεο του βιaσμού της Μαργαρίτας; Γιατί ο Σταματάκης γίνεται ξαφνικά επιθετικός με τη Δέσποινα;


Για την αρχική σελίδα "Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ" πατήστε ΕΔΩ