Breaking News

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ: Επεισόδια 5 - 6

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 25/9/2023 - Επεισόδιο 5: 
Μια μαθήτρια κατηγορεί τον Διευθυντή του σχολείου ότι σκότωσε τον Γυμvαστή. Η Έφη δεν κρύβει την απέχθειά της για τον Σταματάκη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον άσχημο χωρισμό των γονιών της, και προσπαθεί να εξηγήσει στην Αστυνομία το ένστικτό της, παρά την πίεση της μητέρας της. Στις κατηγορίες της εμπλέκει και την Πέρσα, κατηγορώντας τον διευθυντή ότι κοιμάται μαζί της. Ο Σταματάκης έχει αρχίσει και ανησυχεί με την τροπή της έρευνας και τη δημοσιότητα της υπόθεσης, και ζητάει τη βοήθεια του Βασίλη, ο οποίος τον καθησυχάζει. Ζητάει επίσης από τους καθηγητές του να προσέχουν πώς μιλάνε για την υπόθεση που κλονίζει τη φήμη του σχολείου τους.

Ο Χρήστος ζητάει τη γνώμη του Νικόλα πριν την κατάθεσή του. Αναρωτιέται αν πρέπει να μιλήσει με κάθε λεπτομέρεια. Ο Νικόλας συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος είδε εκείνο το βράδυ κάποιες ύποπτες κινήσεις του Βασίλη μετά τον φόνο του Γυμvαστή. Ο Βασίλης παγιδεύει όμως τον Χρήστο με την κατηγορία της διακίνησης ουσιών μέσα στο σχολείο, μια κατηγορία που γίνεται η αφορμή για να συγκρουστεί ο Νικόλας με τον διευθυντή του. Η Μπετίνα μαθαίνει από τη θεία της ότι κάποιος προσπαθούσε να μάθει πρόσφατα πληροφορίες για εκείνη, και αγχώνεται με το ποιος είναι αυτός που ψάχνει το παρελθόν της.

Η Δάφνη αγνοεί τη σχέση του Ίκαρου με τον δολοφονημένο γυμvαστή, και ζητάει τη βοήθειά του για να στηρίξουν τον Σταματάκη. Του εξηγεί ότι υπάρχει σχέδιο δυσφήμισης του διευθυντή, λόγω του σχεδίου του ΔΣ να βρουν αφορμή και να τον αντικαταστήσουν. Όταν ο Ίκαρος ζητάει εξηγήσεις από τη Δέσποινα, εκείνη επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της Δάφνης, και παραδέχεται ότι δεν ζητάει διαζύγιο από τον άνδρα της για να εξασφαλίσει ότι θα ανανεωθεί η θητεία του χωρίς τις λάθος εντυπώσεις. Κανένας όμως δεν μπορεί να απαντήσει για το ποιον εκβίαζε πραγματικά ο Γυμvαστής. Πώς αντιδρά ο Ίσσαρης στις απειλές του Λημνιού; Πού θα μπλέξει τον Λάκη ο ασφαλιστής του; Για ποιον ενδιαφέρεται εpωτικά η κόρη του Νικόλα και για ποιο λόγο πρέπει να το κρύψει;

Τρίτη 26/9/2023 - Επεισόδιο 6: Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να αλλάξει τις εντυπώσεις του Νικόλα για την Δέσποινα. Του εξηγεί την αλήθεια για το πώς ξαναβρέθηκαν με εκείνη έπειτα από τόσα χρόνια και για ποιο λόγο προχώρησαν στην εpωτική τους σχέση. Ο Νικόλας διατηρεί τις επιφυλάξεις του, ιδίως βλέποντας την επιθετική συμπεριφορά του συζύγου της. Η Δάφνη δηλώνει στον Ίσσαρη ότι θα υπερασπιστεί τον φίλο της και διευθυντή του Κολλεγίου. Τον προτρέπει να ερευνήσουν την παράνομη δραστηριότητα του θύματος και τους εκβιασμούς του, όταν ο διευθυντής πήγε να τον στριμώξει και να τον απομακρύνει. Πού ξυπνάει ο Λάκης μετά την έξοδό του με τον Τόλη και ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που τρέμει μήπως ανακαλύψει η Μπετίνα; Προσπαθεί να μάθει από τον ασφαλιστή του λεπτομέρειες για το προηγούμενο βράδυ, αλλά εκείνος του λέει ότι τον άφησε μόνο του σε ένα μπαρ.

Η Πέρσα λέει στον Σταματάκη ότι μετά την ανανέωση της θητείας του θα παραιτηθεί. Του εξηγεί πόσο έχει μετανιώσει για την πλατωνική τους σχέση και ότι έκανε κακό στη φιλία τους. Πιστεύει ότι είναι αθώος, αλλά δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίσει τις φήμες για την ανύπαρκτη εpωτική τους σχέση. Η Αμάντα προσπαθεί να κατευνάσει τις ενοχές του πατέρα της. Οι σχέσεις τους έχουν αρχίσει και γίνονται πιο τρυφερές μετά τον φόνο του καθηγητή της και φίλου του, αλλά ο Ίκαρος αισθάνεται οργή απέναντι στην πλευρά του Σταματάκη, τον οποίο θεωρεί ηθικά υπεύθυνο για τα αδιέξοδα του φίλου του. Η Έφη πιέζει τον Σταύρο να βρουν τρόπο να εκθέσουν τον Σταματάκη. Ο θυμός της πλέον για τον λυκειάρχη δεν κρύβεται και προσπαθεί να τους επηρεάσει όλους εναντίον του.

Ο Μάκης ζητάει από τον Ίκαρο να τον πάρει βοηθό του και παρατηρητή στις μεγάλες υποθέσεις του νομικού του γραφείου. Η σχέση της Άννας με την Χρύσα έχει γίνει πιο φιλική, αλλά όταν εκείνη καταλαβαίνει ότι η Άννα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Λημνιό, την προειδοποιεί ότι δεν θα την αφήσει να μπλέξει. Ο Χρήστος δεν καταθέτει τελικά ότι είδε τον Βασίλη να αλλάζει λίγο μετά τον φόνο του καθηγητή, από φόβο για τα εκδικητικά του κίνητρα. Οι σχέσεις του Νικόλα με την Πέρσα αλλάζουν και ανακαλύπτουν ο ένας στον άλλο ποιότητες που δεν πίστευαν ποτέ ότι θα τους φέρουν κοντά. Τι είχε ζητήσει ο Σταματάκης από τον φίλο της κόρης του και πώς βοήθησε έμμεσα τον εκβιασμό που του έκανε ο Σταύρος; Τι φοβάται τώρα μήπως μαθευτεί; Τι θα παραδεχτεί ο Ίκαρος στην Αστυνομία;


Για την αρχική σελίδα "Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ" πατήστε ΕΔΩ