Breaking News

Miley Cyrus - Liam Hemsworth: Φουλ εpωτευμένοι - Παιχνίδια στη θάλασσα και φήμες για κρυφό γάμο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σχεδόν συμπληρώνει μήνα στο Byron Bay, στην Αυστραλία, η Miley Cyrus, όπου το προηγούμενο διάστημα ήρθε πολύ κοντά με τους συγγενείς του αγαπημένου της Liam Hemsworth...

Σύμφωνα με τη Daily Mail φήμες αναφέρουν ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά μέσα στον Ιανουάριο. Πάντως η 25χρονη τραγουδίστρια και ο 28χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από την Αυστραλία, καταγράφηκαν full εpωτευμένοι στην παραλία του Byron Bay.

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας είναι χαρακτηριστικές της φάσης που βρίσκεται το ζευγάρι. Βουτιές και παιχνίδια στη θάλασσα, με τη Miley Cyrus να δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Αν προστεθεί και το γεγονός ότι πρόσφατες αναφορές σε μέσα της Αυστραλίας υποστήριζαν ότι το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα, που είναι να αποκτήσει ένα παιδί, μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη αν προχώρησαν σε κρυφό γάμο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει, όμως είναι ξανά μαζί από τον Απρίλιο του 2016. Μια πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον φέρεται να είπε στο ΟΚ! το περασμένο έτος: «Η Miley βρίσκεται στο "φεγγάρι" από τότε που αρραβωνιάστηκε με το Liam».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Mail Online.