Breaking News

Ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη δεν κατάφερε να περάσει στους καλύτερους του MasterChef (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O μεγαλύτερος αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη, ο Αλκιβιάδης, που μένει στη Θεσσαλονίκη, είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο MasterChef, στο 3ο επεισόδιο...

Τότε με δύο "ναι" και ένα "όχι" από τους κριτές είχε περάσει στους "50" της επόμενης φάσης. Στο χθεσινό επεισόδιο δεν τα κατάφερε...

«Αλκιβιάδη αδυνατώ αυτή τη στιγμή να πιστέψω ότι μπροστά μου βρίσκεται ο ίδιος άνθρωπος, με αυτόν που στην οντισιόν ήταν γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό. Τι έχει γίνει;... είσαι καλά;» του είπε  χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ναι chef είμαι μια χαρά, απλά, μετά την αστοχία με το κόψιμο στο κοτόπουλο χθες, είμαι λίγο αγχωμένος. Φυσικά κι έχω την ενέργεια αυτή» απάντησε ο 41χρονος αδερφός του γνωστού ηθοποιού.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο πατήστε ΕΔΩ... (το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 1:19:00 και μετά).

Τελικά οι κριτές αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει θέση για τον Αλκιβιάδη Αϊβάζη στους 22 καλύτερους του MasterChef.

Στη συνέχεια ο ίδιος δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του μπροστά στην κάμερα: «Δεν περάσαμε... Εντάξει, βασικά εγώ θεωρώ, επειδή είμαι ειλικρινής σαν άνθρωπος και δεν θέλω να παίξω θέατρο, είναι μεγάλη αδικία αυτό που έγινε. Βλέπω άτομα να περνάνε που για μένα δεν θα έπρεπε καν να περάσουν. Πάντα ήμουν ειλικρινής και πάντα θα παραμείνω. Αυτά... τίποτα άλλο δεν έχω να πω».