Breaking News

Survivor - Πρεμιέρα: Νίκησαν οι Μαχητές - Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τις αλλαγές στο παιχνίδι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής το Survivor 2, με τους Μαχητές να παίρνουν τη νίκη σε ένα συγκλονιστικό πρώτο αγώνισμα, επικρατώντας με 10-9 των Διασήμων.

Στο τελευταίο παιχνίδι ο Ηλίας Γκότσης και η Μελίνα Μεταξά νίκησαν τον Στέλιο Κρητικό και την Κατερίνα Δαλάκα.

Το έπαθλο για τους Μαχητές ήταν να κερδίσουν την καλύβα που θα μείνουν, σε αντίθεση με τους Διάσημους που κλήθηκαν να τη φτιάξουν μόνοι τους.

Στην πρεμιέρα ακολούθησε και το πρώτο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες κάποιες αλλαγές που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ:

• Φέτος τα έπαθλα, εκτός από φαγητό και ασυλία, θα έχουν να κάνουν και με "μικρές καθημερινές ανέσεις και στοιχεία πολιτισμού", όπως είπε χαρακτηριστικά ο Τανιμανίδης.

• Όσον αφορά τις ατομικές ασυλίες, η πρώτη θα πηγαίνει στον παίκτη που θα κερδίζει στο ατομικό αγώνισμα, ενώ η δεύτερη στον παίκτη που θα έχει τις περισσότερες νίκες στο τέλος κάθε εβδομάδας.

• Επίσης, σε κάποια χρονικά σημεία θα προστεθούν νέοι παίκτες στο Survivor, ενώ σε περίπτωση που ένας παίκτης τραυματιστεί σοβαρά θα υπάρξει αντικατάστασή του.

Δείτε τα βίντεο.