Breaking News

«Τρέλανε» τη N. Γερμανού ο Σπαλιάρας: «Δεν μου ξέφυγε η Ναταλία... εγώ της ξέφυγα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Με τον Γιάννη Σπαλιάρα δεν είχαμε ποτέ φλεpτ και η απορία που πάντα ήταν πώς εγώ δεν ήμουν στις 4.000; Τέσσερις χιλιάδες και να μην είμαι καν μέσα σ' αυτόν τον αριθμό... Είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος» είπε η Ναταλία Γερμανού που έδωσε πάσα σε βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα στη  Νεφέλη Τσιναβάλου και στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο".

«Η Ναταλία Γερμανού πώς μου ξέφυγε... Δεν μου ξέφυγε, μπερδεύτηκες... εγώ της ξέφυγα! Ναταλία μου sorry, αλλά λέω αλήθειες, το ξέρεις... φιλιά» είπε ο Σπαλιάρας, τη στιγμή που το πλάνο έδειχνε την παρουσιάστρια στο στούντιο να γελά και να τον χειροκροτεί.

«Μπράβο ρε Σπαλιάρα!... Τι θα πει αυτό; Με είπε "αντροτραγανίστρα"... ωραίος... Η αλήθεια είναι ότι την εποχή που γνώρισα το Γιάννη, ήμουν σε σοβαρή σχέση με συνάδελφο του. Το 2004 τον γνώρισα τον Γιάννη και ήμουν με τον Αλέξανδρο. Ο Γιάννης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, τον είχα συμπαθήσει από την πρώτη φορά που τον γνώρισα και ήταν πάντα ένα πάρα πολύ καλόψυχο πλάσμα και πολύ αυθόρμητος. Αυτό που βλέπετε δηλαδή, καλή καρδιά» απάντησε στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού.