Breaking News

Εντυπωσιάζει στα 56 της η Brooke από την «Τόλμη και γοητεία» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρωταγωνιστεί στη σειρά "Τόλμη και γοητεία - The Bold and the Beautiful" του CBS από τις 23 Μαρτίου 1987. Μάλιστα την πρώτη χρονιά η σειρά είχε σαρώσει σε τηλεθέαση στην Ελλάδα. 

Η Katherine Kelly Lang ή αν προτιμάτε η τηλεοπτική Brooke Logan γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1961, σύμφωνα με τη wikipedia και το imdb. Το περασμένο καλοκαίρι έκλεισε τα 56 της χρόνια.

Η ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε ελάχιστες ταινίες, ενώ και στην τηλεόραση δεν είναι πολλές οι εμφανίσεις της, πέρα από τη σειρά "Τόλμη και γοητεία", στην οποία διατηρεί σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο.


Σύμφωνα με το imdb, μέχρι σήμερα έχει παίξει στη σειρά σε 4.344 επεισόδια (!), ενώ δεύτερος με 3.337 έρχεται ο Ronn Moss, ο οποίος πριν αποχωρήσει υποδυόταν τον Ridge Forrester.

Η Brooke Logan και ο Ridge Forrester (τον υποδύεται πλέον ο Thorsten Kaye) παντρεύτηκαν ξανά τηλεοπτικά πριν λίγες ημέρες.


Η Katherine Kelly Lang έχει χωρίσει δύο φορές και είναι μητέρα τριών παιδιών. Πλέον έχει σχέση με τον 40χρονο Dominique Zoida, με τον οποίο ποζάρει συχνά πυκνά, σε φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της. 


Όπως βλέπετε παραμένει γοητευτική, ενώ εντυπωσιάζει με το καλοδιατηρημένο σώμα της...


"Λιώνει" στη γυμναστική η Katherine Kelly Lang. Δείτε το βίντεο.