Breaking News

Έξαλλος ο Γεωργιάδης: «Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας» - Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει για τις σημερινές δηλώσεις (νέες αθλιότητες, όπως τις χαρακτηρίζει) του Άδωνι Γεωργιάδη στον Alpha:

«Με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεiα».

Μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε δηλώσει νωρίτερα στην εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ», για την υπόθεση Novartis:

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει ούτε ένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε... ούτε μία στο εκατομμύριο. Δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας, που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω. Ας λειτουργήσει η επιτροπή και θα δείτε».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 5:45 στο βίντεο που ακολουθεί.