Breaking News

Eurovision: Η Αρετή Κετιμέ μίλησε για την υποψηφιότητά της - Τι θα γίνει με τον ελληνικό τελικό; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την υποψηφιότητά της στον "εθνικό τελικό", για τον 63ο Διαγωνισμό της Eurovision, μίλησε η Αρετή Κετιμέ μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της «Espresso», τα τραγούδια που έχουν πάρει την έγκριση από την οργανωτική επιτροπή της ΕΡΤ είναι με αλφαβητική σειρά, βάσει τίτλου, τα εξής: 

• «Από τη Θράκη έως την Κρήτη» από το μουσικό συγκρότημα Χοροσταλίτες (Spider Music), 

• «Μην ξεχνάς τον ήλιο» από την Αρετή Κετιμέ (Spicy Μusic) και 

• «Το όνειρό μου» με τη Γιάννα Τερζή (Panik Entertaiment Group). 

«Πολύς κόσμος μου λέει ότι "καλά κάνεις και πας στη Eurovision". Άλλοι μου λένε "όχι δεν ταιριάζεις". Το τραγούδι μας έχει παραδοσιακούς ήχους, παραδοσιακές φωνές, σαντούρια, λαούτο, νταούλι, τρομπόνι, τρομπέτα, φλογέρα και κλαρίνο. Έχουμε πάρα πολύ ωραίους στίχους, που μιλούν κυρίως για τον ήλιο. Το τραγούδι μας λέγεται "Μην ξεχνάς τον ήλιο" και αντίστοιχα στα αγγλικά "Don’t forget the sun". Στην παρέα μας έχουμε 4 κopiτσια, που θα κάνουν φωνητικά κι άλλο ένα κopiτσι που θα κάνει την ελληνική νοηματική» δήλωσε η Αρετή.

Δημοσιογράφος: Μαθαίνω ότι ο ελληνικός τελικός είναι λίγο στον αέρα γιατί έχουν ζητήσει από τις δισκογραφικές εταιρίες, που συμμετέχουν, να δώσουν κάποια χρήματα προκαταβολικά. Τι ξέρεις εσύ;

Αρετή: «Κι εμείς τελευταία στιγμή το μάθαμε αυτό το γεγονός. Δεν γνωρίζω, γιατί η αλήθεια είναι ότι εμείς ασχολούμαστε κυρίως με τη μουσική και όσον αφορά την παραγωγή και τα χρήματα που έχουμε ξοδέψει για να το στήσουμε όλο αυτό. Ευχόμαστε να γίνει κάτι και όλοι να μπορέσουν να συμμετέχουν στον εθνικό τελικό δίνοντας αυτά τα χρήματα. Βέβαια είναι αρκετά δύσκολο, αλλά ελπίζω να γίνει για όλους μας. Θα ήταν κρίμα να μην γίνει ο ελληνικός τελικός, γιατί έχει γίνει μία προσπάθεια από πολλούς ανθρώπους».