Breaking News

MasterChef 2 - Ξέσπασε η Χριστίνα Αργυρούδη: «Για όσους το παίζουν κριτές εκεί έξω...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες, η Χριστίνα Αργυρούδη είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το MasterChef. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star είχε έρθει κοντά με την Μάγκυ Ταμπακάκη, η οποία την είχε αποχαιρετήσει συγκινημένη.


Ωστόσο, ο αρχικός προβληματισμός της, για το αν θα έπρεπε ή όχι να αποχωρήσει, σχολιάστηκε από κάποιους παίκτες, ενώ υπήρξαν και αντιδράσεις από τηλεθεατές που τις εξέφρασαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι αντιδράσεις έκαναν την Χριστίνα Αργυρούδη να ξεσπάσει. Σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει:

«Για όσους το παίζουν κριτές εκεί έξω να αρχίσουν να σκέφτονται σαν άνθρωποι και όχι σαν κοινωνικοί λειτουργοί. Σε παραγωγές όπως αυτή, έχεις υποχρεώσεις που στους τηλεθεατές φαντάζουν παράλογες, αλλά έτσι είναι η φύση των τηλεοπτικών σόου. 

Θα ήταν φρόνιμο, λοιπόν, να μην χαρακτηρίζει ο καθένας δημόσια μια γυναίκα "κακή μητέρα", γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε οι ταμπέλες που αργότερα θα διαπιστώσει το παιδί της προκύπτουν από ημιμαθείς ανθρώπους της κοινωνίας, που σπεύδουν να κρίνουν τους άλλους για να νιώσουν ανώτεροι. 

Μάγκυ Ταμπακάκη για μένα είσαι ό,τι καλύτερο έχει περάσει από το διαγωνισμό και είσαι η δική μου νικήτρια  #masterchefgr #masterchef #starchanneltv - μαζί με Maggie Tampakaki»