Breaking News

Παρουσιάστρια σε μουσική εκπομπή η Ναταλία Δραγούμη;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη φετινή σεζόν η ηθοποιός εισέβαλε ως Μένη Σουλτς στη σειρά «Ελα στη θέση μου» του Alpha. Από τον Μάρτιο η Ναταλία Δραγούμη θα  κληθεί να κάνει κάτι διαφορετικό στην ΕΡΤ: Την οικοδέσποινα μιας νέας μουσικής εκπομπής, με τον προσωρινό τίτλο «Στα τραγούδια λέμε "ναι"!».

Σύμφωνα με πληροφορίες της«Espresso», η εκπομπή έχει πάρει ήδη έγκριση από τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης και αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα την προετοιμασία της, αφού στόχος της είναι να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη.

Προκειμένου να αποφευχθούν οι συγκρίσεις, η παραγωγή δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη δημοφιλή μουσική εκπομπή του Σκάι «Στην υγειά μας, ρε παιδιά». Μάλιστα, το σκηνικό της θα είναι ένας χώρος σπιτιού, στον οποίο θα γίνεται μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή ή ένα χαρούμενο πάρτι. Ολα θα εκτυλίσσονται σ’ ένα σαλόνι, όπως αυτό όπου κάποτε όλοι χορέψαμε ένα μπλουζ, αλλά και ντίσκο, σάλσα, νησιώτικα και δημοτικά.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, η εκπομπή θα είναι τρίωρη και κάποιες φορές τετράωρη. Ακόμη δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ανακοινώσεις, μια και αυτή την εβδομάδα αναμένεται να διευθετηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια, δηλαδή ο συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Δραγούμη.

Πηγή: Espresso