Breaking News

Πέταξε «βόμβα» η Κάιτη Γκρέυ: «Ήμουν έγκυος στο παιδί του Καζαντζίδη»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την αποκάλυψη που έκανε η τελευταία σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη στη Ζήνα Κουτσελίνη ανατρέπει η Καίτη Γκρέυ, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso».


«Όταν ο Στέλιος υπηρετούσε στο στρατό, μετά τη Μακρόνησο, τον πήγαν κάπου... στο Διόνυσο νομίζω. Εκεί τον έβαλαν στα μουλάρια, στο στάβλο. Ένα μουλάρι τον χτύπησε στους όpχειs... Ο γιατρός του είπε "Τη ζωή σου τη γλυτώσαμε, αλλά δεν θα γίνεις ποτέ πατέρας"».

Από την πλευρά της η Καίτη Γκρέυ, που υπήρξε ζευγάρι με τον Καζαντζίδη, αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι ήταν έγκυος από τον καλλιτέχνη, όμως απέβαλε.

«Ποιος λέει ότι ο Στέλιος δεν έκανε παιδιά; Εγώ έμεινα μαζί του έγκυος σ’ ένα αγοράκι, αλλά απέβαλα. Ήμουν τεσσάρων μηνών και πήγαινα στο κέντρο να τραγουδήσω, ενώ έπρεπε να κάτσω σπίτι. Έβαζα ζώνη και την έσφιγγα για να μην φαίνεται η κοιλιά μου. Τι να έκανα; Έπρεπε να δουλεύω γιατί πλήρωνα χρέη του Καζαντζίδη» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι η αποβολή ήταν ο λόγος που την χώρισε, καθώς την κατηγόρησε ότι έριξε το μωρό για να μην χάσει την καριέρα της. 

«Ας γελάσω! Πότε τον χτύπησε το μουλάρι στον στρατό, αφού κάθε μέρα ήμουν στο στρατόπεδο με τον Χρήστο Κολοκοτρώνη» πρόσθεσε, δίνοντας τη δική της απάντηση σε εκείνους που θεωρούν ότι ο Καζαντζίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, τουλάχιστον όσο ήταν μαζί της.

Επίσης, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι κι εκείνη θα τον χώριζε πριν μείνει έγκυος μαζί του, αλλά έκανε ιώβεια υπομονή. «Η αλήθεια είναι ότι έκανα πολλές θυσίες για τον Στέλιο, ειδικά όταν έμεινα έγκυος, αλλά δεν βαριέσαι» τόνισε.