Breaking News

Survivor: Χαμός με Χατζίδου - Σπυροπούλου... «Θα φας σφαλιάρα, μην με ξαναπειράξεις...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Ελένη Χατζίδου είχε εκφράσει από την Κυριακή τη γνώμη της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σε δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα είχε πει:

«Ομολογώ ότι με κάποιους από εδώ μέσα πολύ πιθανόν στη ζωή μου έξω να μην έκανα παρέα. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να έχω κολλητή μου φίλη και να κάνω στενή παρέα με την Κωνσταντίνα. Όχι γιατί είναι δυναμική, ίσα ίσα, εμένα μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που εκφράζουν τη γνώμη τους, που έχουν κότσια. Δεν θέλω ήσυχους που δεν μιλάνε και δεν θα πουν τη γνώμη τους γιατί φοβούνται μην συγκρουστεί η γνώμη τους με τη δική μου... Πολλές φορές - δεν ξέρω αν το κάνει από αμηχανία ή έτσι είναι - δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Δηλαδή μπορεί να είμαστε σε μία φάση που να έχουμε τρελή αγωνία, για παράδειγμα για το αγώνισμα και η Κωνσταντίνα μπορεί να συζητάει για συνταγές».

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Ο διάλογός της με την παρουσιάστρια:

Χατζίδου: Θα φας σφαλιάρα, μην με ξαναπειράξεις, έτσι; Σοβαρά, τώρα... Μην μου τραβάς μαλλιά και τέτοια, μου γυρνάει το μάτι.

Σπυροπούλου: Έτσι σου έκανα...

Χατζίδου: Όχι, καθόλου. Θες να σου τραβήξω κι εγώ τα μαλλιά;

Σπυροπούλου: Καλά, πρώτη φορά σου το έκανα....

Χατζίδου: Κάνεις γενικά διάφορα και είναι λίγο... κόψ' τα.

Σπυροπούλου: Συγγνώμη, Ελένη μου. Δεν σε ξαναπλησιάζω καν. Και να τα λες και στην κάμερα άμα σε παίρνει. Όχι από πίσω μόνο.

Χατζίδου: Μια χαρά με παίρνει να τα πω και στην κάμερα μπροστά.

Δείτε το βίντεο.