Breaking News

Βαλαβάνη: «Ο κόσμος κάθε μέρα λέει το μακρύ και το κοντό του... έλεος. Είμαι μια χαρά με το αγόρι μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φάνηκε να είναι εκνευρισμένη στο "Survivor Πανόραμα", στο οποίο συμμετέχει μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο. Στα πρώτα λεπτά της εκπομπής η αθλητικογράφος δεν είχε μιλήσει καθόλου και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν έκαναν λόγο για τσακωμό με τον σύντροφό της.

Η Βαλαβάνη έδειξε να ενοχλείται, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα είπε:

«Άντε πάλι... Παιδιά, σας παρακαλώ... δεν θέλω να λέμε βλακείες. Ο κόσμος κάθε μέρα λέει το μακρύ και το κοντό του... έλεος. Δεν ισχύει τίποτα απ' όλο αυτό. Δεν έχω τσακωθεί, είμαι μια χαρά με το αγόρι μου, με το σύντροφό μου.

Σίγουρα, όπως όλα τα ζευγάρια, μπορεί να υπάρχουν στιγμές... Δεν λέω ότι όλα είναι ρόδινα, αλλά είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν έχει υπάρξει ποτέ τσακωμός έντονος. Και όχι, τη συγκεκριμένα μέρα δεν είχαμε τσακωθεί

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που κάνει πίσω. Πλέον κι εγώ σκέφτομαι πολύ διαφορετικά, γιατί έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο, ο οποίος θέλω να παραμείνει δίπλα μου».



Στην ίδια ερώτηση, μπροστά στην κάμερα του Πρωινού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε διαφορετικό ύφος και απάντησε πρόθυμα, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που διαβεβαίωσε ότι είναι όλα καλά μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο.