Breaking News

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για το τροχαίο του Ηλία Βρεττού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού, που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, μίλησαν ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Κούρλας Ιωάννης και ο ορθοπεδικός Μανώλης Δασκαλάκης, που τον επιβλέπει. Για την κοπέλα, που ήταν η οδηγός του οχήματος, δεν αποκάλυψαν λεπτομέρειες. Χαρακτήρισαν μόνο την κατάστασή της ως "σταθερή".

 «Ο κ. Ηλίας Καραβασίλης (είναι το πραγματικό του επίθετο) ήρθε πολυτραυματίας γύρω στις 11 η ώρα στο νοσοκομείο μας» είπε ο κ. Κούρλας. Στη συνέχεια ο κ Δασκαλάκης, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωση, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.

Δείτε επίσης: Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό - Στο νοσοκομείο με 3 κατάγματα

Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο 6ωρο, ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

Για το αν θα κάνει χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16 - 24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. 

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα επείγοντα περιστατικά. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24 - 48 ώρες».

Δείτε στα βίντεο τις δηλώσεις τους.