Breaking News

Φιλική ήττα για την Εθνική από την Ελβετία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επίσημο φιλικό το βράδυ της Παρασκευής η Εθνική μας ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της Ελβετίας, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Στον αγώνα κόπηκαν μόλις 5.487 εισιτήρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Η Εθνική παρουσίασε καλή εικόνα μόνο στο α΄ ημίχρονο, ενώ στο β΄μέρος η ανωτερότητα των Ελβετών ήταν εμφανής.

Η Ελλάδα είχε δύο ευκαιρίες στο α΄ημίχρονο, με το κλέψιμο του Φορτούνη και το πλασέ του από το ύψος του πέναλτι οριακά άουτ στο 12΄, ενώ στο 20΄ και πάλι ο Φορτούνης πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Μήτρογλου που πρόλαβε να καντρολάρει αλλά όχι και να σουτάρει, καθώς τον πρόλαβαν οι αντίπαλοι αμυντικοί. 

Στο β΄ ημίχρονο ο ρυθμός της ελληνικής ομάδας έπεσε, ενώ αντίθετα οι Ελβετοί "ανέβασαν στροφές". Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 59΄. Σε αντεπίθεση των Ελβετών ο Σεφέροβιτς έκανε σέντρα και ο Τζεμαΐλι με ωραίο βολέ σκόραρε για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης (63’ Χριστοδουλόπουλος), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (79’ Σταφυλίδης), Ρέτσος, Ζέκα, Σάμαρης (72’ Κουρμπέλης), Μπακασέτας, Δώνης (63’ Μπακάκης), Φορτούνης (76’ Πέλκας), Μήτρογλου (72’ Κουλούρης).

Ελβετία (Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς): Σόμερ, Λιχτστάινερ (60’ Λανγκ), Ακανζί, Εμπολό (73’ Oμπερλίν), Φρόιλερ (60’ Φερνάντες), Σεφέροβιτς (60’ Γκαβράνοβιτς), Τζάκα, Μπεχράμι (60’ Τσούμπερ), Ροντρίγκες, Τζεμαΐλι, Σαρ.