Breaking News

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για το Mega - Οι κινήσεις των εργαζομένων του καναλιού

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για να πέσει "μαύρο" στο Mega, μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να τερματίσει τη λειτουργία του...

Οι επόμενες ώρες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί η απόφαση του ΕΣΡ στη «Διαύγεια», τίθεται σε ισχύ. Τότε, θα σταλεί στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), η οποία με τη σειρά της θα ενημερώσει τη Digea για να κατεβάσει το σήμα του καναλιού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Κατερίνας Θεοδωροπούλου στον "Ελεύθερο Τύπο", τη στιγμή που η ανεξάρτητη αρχή διαλαλεί ότι οι ενέργειες αυτές αναμένεται να προχωρήσουν χωρίς καθυστέρηση, οι εργαζόμενοι του Mega ετοιμάζονται να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπως και οι μέτοχοι Βαγγέλης Μαρινάκης, οικογένεια Βαρδινογιάννη και Ιβάν Σαββίδης. Αυτός είναι, ίσως, ο μοναδικός τρόπος προκειμένου να αποτραπεί, προς το παρόν, ο τερματισμός της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της κύριας προσφυγής από το ΣτΕ.

Στις 4 Μαΐου 2018 θα εκδικαστούν και οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών Αlpha, ANT1, Star και ΣΚΑΪ, καθώς και της ΕΙΤΗΣΕΕ, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σχετικά με την ακύρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας των τηλεοπτικών αδειών, επισημαίνει το δημοσίευμα.

• "Η απόφαση του ΕΣΡ βάζει και τυπικά την «ταφόπλακα» στη λειτουργία του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας" αναφέρουν σε δήλωσή τους οι εργαζόμενοι του Mega...

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΗΕΜΘ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 της Τετάρτης 14 Μαρτίου 2018, για όλους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τηλεόρασης που εργάζονται στην ΕΡΤ και στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους του καναλιού.