Breaking News

ELIF: Επεισόδια 69 - 70 - 71- 72 - 73

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 30/4/18, Star, 17:30 - Επεισόδιο 69: Ο Κενάν δεν μπορεί να ξεχάσει όσα του είπε ο Σελίμ και αποφασίζει να πάει να δει τη Μελέκ. Καθώς φτάνει σπίτι της, την ακούει να φωνάζει. Μπαίνει μέσα, δίνει ένα καλό μάθημα στον μεσίτη, που της είχε επιτεθεί και τη σώζει. Μετά τον καυγά, ο Κενάν έχει ένα μικρό κόψιμο στο φρύδι του. Η Μελέκ φροντίζει την πληγή του όταν της τηλεφωνεί η Ζεϊνέπ. Ο Κενάν μαθαίνει τη σχέση ανάμεσα στη Μέλεκ και τη Ζεϊνέπ και ακόμα πως η Μελέκ χωρίζει από τον άντρα της, με τον οποίο δεν έχουν μαζί παιδί.

Ο Κενάν αφήνει στη Μελέκ την κάρτα του και της λέει πως μπορεί να τον καλέσει αν χρειαστεί ο,τιδήποτε. Στη συνέχεια βρίσκει ξανά τον μεσίτη και τον προειδοποιεί να αφήσει ήσυχη τη Μελέκ. Ο Κενάν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στις επιχειρήσεις τους καθώς οι αποστολές του ακυρώνονται η μία μετά την άλλη. Η Μελέκ βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ εξαιτίας της επίθεσης, που δέχθηκε αλλά και της αναπάντεχης επέμβασης του Κενάν. Ενώ ο Κενάν ήταν στο σπίτι της Μελέκ, ένας από τους άντρες του Μελίχ τον τράβηξε κρυφά φωτογραφίες. Ο Σελίμ υποψιάζεται πως ο αδελφός του πήγε στη Μελέκ. Στη συνέχεια περνάει μια βόλτα από το καφέ επειδή ανησυχεί για τη Ζεϊνέπ. Όμως όσο και αν προσπαθεί να την πλησιάσει εκείνη αρνείται και ο Σελίμ νιώθει μεγάλη θλίψη.

Η Πελίν περνάει δήθεν τυχαία από το καφέ και πείθει τον Σελίμ να πάνε μαζί στη σχολή. Ο Σελίμ της λέει πως η επιμονή της τον έχει κουράσει αλλά η Πελίν δεν δίνει σημασία. Αντίθετα, διαδίδει στους φίλους της ότι η οικογένεια του Σελίμ τη συμπαθεί πολύ και σύντομα θα αρραβωνιαστούν. Ο Βεϊσέλ χαίρεται όταν ακούει πως ο Ερκούτ κανόνισε η τελετή του γάμου του με την Ζεϊνέπ να γίνει την ίδια μέρα με την ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο με τη Μελέκ. Η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ πως έμαθε από τον Μουράτ ότι πιέζουν τη Ζεϊνέπ να παντρευτεί τον Ερκούτ. Ο Ναντίρ ξαφνιάζεται από τα νέα, αλλά δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει το ζήτημα...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τρίτη 1/5/18 - Επεισόδιο 70: Ένας φάκελος φτάνει στο όνομα του Κενάν στη φάρμα. Η Τουγτσέ και η Ελίφ τσακώνονται για το ποια από τις δύο θα του δώσει τον φάκελο και η Αρζού τις διακόπτει. Τα κopiτσια χάνουν τον φάκελο αλλά τον βρίσκουν αργότερα και τον δίνουν στον Κενάν κατά τη διάρκεια του δείπνου όμως εκείνος δεν τον ανοίγει. Ένας υπάλληλος σε μια από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται ο Κενάν, τον ενημερώνει πως δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα και πως τους ζήτησαν να μην κάνουν καμία συμφωνία πια μαζί του. Τον προειδοποιεί να προσέχει γιατί φαίνεται πως έχει πολλούς εχθρούς.

Η Αλιγιέ προετοιμάζεται για την επίσκεψη των γονιών του Μελίχ. Λέει στην Κιράζ να κάνει πολλές δουλειές. Η Ιπέκ είναι πολύ ενθουσιασμένη ενώ ο Σέλιμ νιώθει άβολα με όσα συμβαίνουν. Η δικηγόρος του Μελίχ καλεί την Αρζού για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταβίβασης των μετοχών της αλλά εκείνη την καθυστερεί με διάφορες δικαιολογίες. Ο Βεϊσέλ τηλέφωνεί στην Αρζού και της λέει πως ίσως ο Μουράτ βρήκε τρόπο να σώσει την εγγραφή του Μελίχ στο τηλέφωνο της. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η Γκόντζα, βάζει κρυφά τον Μουράτ στο δωμάτιο της Αρζού. Καταφέρνει να σώσει την εγγραφή αλλά ο Σαντίκ τον πιάνει πριν προλάβει να φύγει.

Η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την κάρτα του Κενάν στο σπίτι. Η Μελέκ της εξηγεί τι συνέβη. Πριν το δείπνο, ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ αλλά είναι είναι δυσαρεστημένος μαζί του εξαιτίας των πράξεων του. Ο Μελίχ είναι πολύ λυπημένος για αυτή την εξέλιξη, αλλά δεν αλλάζει γνώμη...

Δεν ανέβηκαν βίντεο για το επ. 70. Δείτε πιο κάτω βίντεο για τα επ. 71, 72 και 73...

Τετάρτη 2/5/18 - Επεισόδιο 71: όταν ο Σαντίκ πιάνει τον Μουράτ στο δωμάτιο της Αρζού πιστεύει πως πρόκειται για κλέφτη και ενημερώνει την οικογένεια. Ο Κενάν από την άλλη ανοίγει τον φάκελο, που περιέχει φωτογραφίες του με τη Μελέκ, αλλά ο φάκελος του πέφτει στο πάτωμα, πριν προλάβει να τις δει. Ο Μουράτ καταφέρνει να το σκάσει από τη βεράντα αλλά χτυπάει το πόδι του. Η Αρζού τους πείθει όλους πως δεν υπάρχει λόγος να καλέσουν την αστυνομία αφού τίποτα δεν κλάπησε, ειδικά αυτή τη βραδιά, που έχουν καλεσμένους και πρέπει να τους διασκεδάσουν. Όμως στην πραγματικότητα η Αρζού ανησυχεί γιατί δεν βρίσκει το τηλέφωνο της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να υπογράψει τα τελικά έγγραφα και να μεταβιβάσει τις μετοχές της στον Μελίχ.

Η Κιράζ μαθαίνει πως η Αρζού έχει χάσει το τηλέφωνο της και ενημερώνει τον Σαντίκ. Ο Σαντίκ ενώνει τα κομμάτια του παζλ και ενημερώνει τον Μελίχ πως το τηλέφωνο της Αρζού έχει χαθεί και πως η εγγραφή με τη φωνή του υπάρχει ακόμα σε αυτό. Ο Μελίχ λέει στον Σαντίκ πως ο φάκελος με τις φωτογραφίες, που έστειλε στον Κενάν, δεν πρέπει να πέσει στα χέρια κανενός άλλου ενώ του δίνει και οδηγίες για να βρει το τηλέφωνο της Αρζού και να το καταστρέψει. Ο Σαντίκ πράγματι βρίσκει το τηλέφωνο και το διαλύει αλλά δεν βρίσκει τον φάκελο. Συνειδητοποιεί πως ο δήθεν κλέφτης ήταν κάποιο από τα συνηθισμένα κόλπα της Αρζού.

Η Αϊσέ βρίσκει τον φάκελο, που ο Μελίχ έστειλε στον Κενάν. Όταν βλέπει τις φωτογραφίες δεν μπορεί να το πιστέψει και τις κρύβει στο συρτάρι της. Η Ελίφ ψάχνει την αγαπημένη της κούκλα και βρίσκει τις φωτογραφίες της Μελέκ με τον Κενάν. Δεν μπορεί να καταλάβει τι σχέση έχει ο Κενάν με τη μητέρα της. Η Αϊσέ βάζει την Ελίφ να της υποσχεθεί πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν για αυτές τις φωτογραφίες γιατί τότε θα στεναχωρούσε τη μητέρα της. Καθώς η Αϊσέ πηγαίνει τον φάκελο με τις φωτογραφίες στην Μελέκ, ο Σαντίκ την σταματάει και της ζητάει τα κλειδιά από την αποθήκη τροφίμων. Καθώς ψάχνει στην τσάντα της για να βρει τα κλειδιά, πέφτει ο φάκελος ανάμεσα τους...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Πέμπτη 3/5/18 - Επεισόδιο 72: Η Αϊσέ παίρνει ταραγμένη τον φάκελο στα χέρια της, τον βάζει στην τσάντα της και φεύγει. Ο Σαντίκ επιμένει να την πάει με το αυτοκίνητο στην αγορά και εκείνη δεν μπορεί να αρνηθεί. Όταν εκείνη κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, ο Σαντίκ την ακολουθεί και βλέπει πως συναντάει τη Μελέκ. Αμέσως ενημερώνει τον Μελίχ. Η Μελέκ σοκάρεται όταν βλέπει τις φωτογραφίες και εξηγεί στην Αϊσέ τι πραγματικά συνέβη. Της λέει πως δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί με τον Κενάν. Δεν θέλει να είναι αυτή, που θα καταστρέψει την οικογένειά του. Η Αϊσέ καίει τις φωτογραφίες ώστε να μην τις δει κανείς αλλά δεν ξέρει πως η Ελίφ έχει κρατήσει μια φωτογραφία του Κενάν με τη μητέρα της.

Η Αρζού μεταβιβάζει τις μετοχές της στον Μελίχ και στη συνέχεια πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και βγάζει όλη της την οργή στον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Κατά τη διάρκεια του πρωϊνού, ο Κενάν θυμάται τον φάκελο αλλά κανείς δεν τον έχει δει. Ο Μελίχ συναντάει την Ιπέκ και περνούν μαζί ένα ωραίο απόγευμα καθώς ο ένας έρχεται πιο κοντά στον άλλο. Ο Ερκούτ δεν θέλει η Ζεϊνέπ να φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει στη σχολή της για να της κάνει παράπονα. Καθώς φεύγουν από εκεί, πέφτουν πάνω στον Σελίμ. Υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δυο άντρες. Ο Ερκούτ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να πάνε να δουν το σπίτι, που θα μείνουν μετά τον γάμο τους αλλά εκείνη δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον και ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Σελίμ ξέρει πως η Ζεϊνέπ είναι δυστυχισμένη με τον Ερκούτ. Τους ακολουθεί και όταν βλέπει τον Ερκούτ να της φέρεται άσχημα, τρελαίνεται από τον θυμό του.

Ο Σελίμ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και προειδοποιεί τον Ερκούτ να μην πειράξει ξανά τη Ζεϊνέπ με αποτέλεσμα να τσακωθούν. Ο Ναντίρ βλέπει τον καυγά και επεμβαίνει και μαζί με τον Ερκούτ χτυπάνε άσχημα τον Σελίμ. Ο Ναντίρ είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ και του λέει πως αν παντρευτεί την κόρη του Βεϊσέλ θα μπλέξει αλλά εκείνος δεν πείθεται από τα λόγια του. Η Ζεϊνέπ ζητάει από τον Ερκούτ να σταματήσει να την ακολουθεί. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον πατέρα της και του υπενθυμίζει τη δίκη για το διαζύγιο με τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ στεναχωριέται όταν βλέπει τον Σελίμ χτυπημένο. Ο νεαρός δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Ζεϊνέπ συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και αισθάνεται θιγμένος όταν δεν απαντάει στις ερωτήσεις του. Η Σεϊντά επισκέπτεται τον Μουράτ και τον φροντίζει...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Παρασκευή 4/5/18 - Επεισόδιο 73: Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της πολύ και κρατάει τη φωτογραφία της και της μιλάει για να μην νιώθει τόσο μόνη. Μαζί με την Τουγτσέ συνεχίζουν να κάνουν καλές πράξεις. Η Μελέκ συναντάει τον δικηγόρο της και μιλάνε για την κηδεμονία της Ελίφ. Ανακαλύπτει πως αν ισχυριστεί ότι είναι κόρη του Βεϊσέλ θα γίνουν εξετάσεις που θα κρατήσουν πολλούς μήνες. Η Μελέκ φοβάται πως θα αρχίσει έρευνα για το ποιος είναι ο αληθινός πατέρας της Ελίφ. Ο μεσίτης εμφανίζεται στο σπίτι της Μελέκ με τον καινούριο ιδιοκτήτη και της λέει πως πρέπει να φύγει άμεσα.

Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει και τηλεφωνεί στον Σελίμ για να μάθει πως είναι. Ο Σελίμ λέει στην οικογένειά του πως τσακώθηκε στον δρόμο με έναν οδηγό, για να δικαιολογήσει τα χτυπήματα. Το τηλεφώνημα της Ζεϊνέπ τον κάνει πολύ χαρούμενο. Ο Σαντίκ προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για να καταλάβει τι σχέση της Αϊσέ με τη Μελέκ. Η Ιπέλ λέει στον Μελίχ πως ο αδελφός της ήταν ξανά παντρεμένος και πως αγαπούσε πολύ την πρώτη γυναίκα του και πως ο χωρισμός τους, του στοίχισε πολύ και τον άλλαξε. Η Αλιγιέ κρυφακούει την κουβέντα τους και θυμώνει με την Ιπέκ.

Ζητάει από το ζευγάρι να μην αναφερθούν ποτέ ξανά σε αυτό το θέμα. Η Αρζού τους ακούει και αναρωτιέται τις προσπαθεί να πετύχει ο Μελίχ. Ο Ερκούτ καταλαβαίνει πως η Ζεϊνέπ του έχει δώσει ψεύτικη διεύθυνση. Πηγαίνει στο καφέ να μιλήσει μαζί της αλλά είναι ήρεμος και ευγενικός. Της λέει επίσης πως έχει νοικιάσει ένα σπίτι για να μείνουν μετά τον γάμο και της δίνει το δικό της κλειδί. Άλλη μια αποστολή του Κενάν ακυρώνεεται και είναι πολύ απογοητευμένος, Ο Κενάν συναντάει τον Μελίχ και του εξομολογείται πως την πρώτη του γυναίκα την έλεγαν Μελέκ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ