Breaking News

Μενεγάκη: Προανάκριση για τις μπαλωθιές που ακούγονται στο πασχαλινό γλέντι στην Κρήτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagran η Ελένη Μενεγάκη από το Ρέθυμνο, όπου πέρασε τις μέρες του Πάσχα με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, είχε απρόοπτη εξέλιξη.

Στο βίντεο η Ελένη Μενεγάκη είναι αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώ ακούγεται μια μαντινάδα, αφιερωμένη στην ίδια. Παράλληλα όμως ακούγονται και μπαλωθιές...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Θάνου Περβολαράκη στην εφημερίδα του Ηρακλείου "Πατρίς", διατάχθηκε προανάκριση από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται στο βίντεο.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κ. Κ. Λαγουδάκης ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι αστυνομικοί, που θα αναλάβουν τη διερεύνηση της υπόθεσης, θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η Μενεγάκη, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, όπως και η ημέρα που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Αστυνομικές πηγές - που επικαλείται η εφημερίδα - αναφέρουν ότι μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν θα είναι και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και ο Μάκης Παντζόπουλος.

Αναφορά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα - που κυκλοφόρησε χθες - έγινε σήμερα στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω". Δείτε το βίντεο.