Breaking News

Survivor Πανόραμα - Τσεπάνης: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του Παπαργυρόπουλου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, που είχε αποχωρήσει από το Survivor στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης, φιλοξενήθηκε την Τρίτη στο πλατό της εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό την εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ αναφέρθηκε και στον έντονο πανηγυρισμό του, μετά από νίκη του εναντίον του Νάσου Παπαργυρόπουλου..

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης είπε: 

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου εάν παρεξήγησαν αυτό το συμβάν. Δεν απευθυνόμουν στον Νάσο. Είναι ένας άνθρωπος που τον σέβομαι, τον εκτιμώ και κάθομαι και τον παρακολουθώ στα μάτια όταν μιλάει. Έχω ανοιχτεί μαζί του, έχω συζητήσει. Και στην ένωση συζητήσαμε πάρα πολύ, όμως δεν ακούστηκαν κάποια πράγματα.

Αυτό το "άιντε" δεν πήγαινε στον Νάσο. Βγήκε ένα πάθos νίκης από μέσα μου. Είχα καιρό να φέρω νίκη στην ομάδα και αυτό με είχε στεναχωρήσει. Για ποιον λόγο να κοιτάξω έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμάω και να του πω "άιντε"; Όταν το είδα δεν μου άρεσε. Λέω "τι είναι αυτό το πράγμα;". Και μπορεί να το παρεξήγησε και ο κόσμος όλο αυτό που έγινε».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του στο Survivor Πανόραμα.