Breaking News

Έλλη Στάη: «Έχω ανοσία στις ανοησίεs» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ενδυματολογική επιλογή της Έλλης Στάη στο γάμο του μοναχογιού της το περασμένο Σάββατο, συζητήθηκε περισσότερο και από τον ίδιο το γάμο.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος την υπερασπίστηκε στο Instagram, γράφοντας: «Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουv, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο». 

Στην ανάρτηση ακολούθησε το σχόλιο της δημοσιογράφου, που έγραψε: «Χαχαχα ! Να είσαι καλά ! Έχω ανοσία στις ανοησίεs, το ξέρεις !😍».

Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, Που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο. ❤️😏 #athens #greece #ellistai #journalist #star #gamos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ποσειδώνας Γιαννόπουλος (@poseidonas_giannopoulos) στις


Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω".