Breaking News

Επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του με την Ariana Grande (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 2018 έφερε ευχάριστες ανατροπές στη ζωή της Ariana Grande. Το Μάιο του 2017 η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε περάσει δύσκολες στιγμές στην Αγγλία, όταν στο τέλος της συναυλίας της στο Manchester Arena σημειώθηκε τρομοκρατικό χτύπημα που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα, μεταξύ των οποίων τα περισσότερα παιδιά. 

Η τραγουδίστρια είχε επιστρέψει συντετριμμένη στη Φλόριντα, όπου την περίμενε ο τότε φίλος της Mac Miller, για να της συμπαρασταθεί...

Τον περασμένο Μάιο ήρθε στο φως η νέα σχέση της 24χρονης ποπ σταρ με τον συνομήλικό της Pete Davidson. Ο ηθοποιός και σταρ του "Saturday Night Live" το είχε επιβεβαιώσει στη συνέχεια, με ανάρτησή του στο Instagram...

Χθες ο Pete Davidson βρέθηκε καλεσμένος στο NBC και συγκεκριμένα στο "The Tonight Show" του Jimmy Fallon.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 24χρονος παραδέχτηκε στον παρουσιαστή τον αρραβώνα του με την Ariana Grande, για τον οποίο υπήρχε έντονη φημολογία τις τελευταίες ημέρες, μετά από selfie της τραγουδίστριας στις 2 Ιουνίου, στην οποία πόζαρε με δαχτυλίδι αρραβώνων.


Ωστόσο, όταν ο Jimmy Fallon του πρότεινε να παντρευτούν, ο Davidson είπε ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. "Αυτό δεν συμβαίνει για την ώρα" είπε χαρακτηριστικά.