Breaking News

«Πάμε πακέτο»: Η συνάντηση του Νίκου Μουρατίδη με τη Shaya (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η αποστολέας του πρώτου πακέτου το βράδυ της Τετάρτης ήταν η αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής ποπ σκηνής, Shaya. Με πατέρα από την Δανία, μητέρα νοτιοαμερικάνα, παππού ινδιάνο και γιαγιά εσκιμώα, η εξωτική της ομορφιά ήταν μονόδρομος.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της εκπομπής, η τραγουδίστρια θυμήθηκε το ξεκίνημά της και τα δύσκολα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα. Πήγε στην εκπομπή του Alpha για να στείλει πακέτο στον ραδιοφωνικό παραγωγό και αγαπημένο «κακό» κριτή των μεγαλύτερων μουσικών show, Νίκο Μουρατίδη. Τον άνθρωπο που την πίστεψε από την πρώτη στιγμή και που οι συμβουλές του την ακολουθούν σε όλη την μουσική της πορεία.

Η Shaya δεν πρόλαβε να του πει ευχαριστώ, μιας και η συνεργασία τους έληξε άδοξα (Γνωρίστηκαν στο talent show Pop Stars που προβλήθηκε το 2003 στο Mega και στη συνέχεια η Shaya συμμετείχε στις HI5).

Άραγε τι συνέβη τότε και ο ίδιος απομακρύνθηκε από κοντά της; Ο Νίκος Μουρατίδης, αν και επιφυλακτικός με τις εκπλήξεις, άνοιξε το πακέτο του. Οι αντιδράσεις του προκάλεσαν γέλιο, αλλά και συγκίνηση...

Δείτε το βίντεο.